Koliko liče? Jelisaveta Orašanin objavila fotku s majkom

Podeli:
Jelisaveta Orašanin Foto:Vesna Lalić

Jelisaveta Orašanin trenutno živi u Italiji sa suprugom Milošem Teodosićem, s kojim ima dvoje dece, a sada je na Instagramu objavila fotografiju iz popodnevne šetnje s majkom i sinom.

Glumica je pre četiri meseca rodila sina Bogdana, a sada je na svom Instagram profilu objavila fotku na kojoj sedi na klupici dok joj društvo pravi mama, a u kolicima do njih je i beba. Mama i ćerka su pile kafu i jele kiflice na klupici u Italiji.

„Mama“, napisala je Jelisaveta u opisu fotografije.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, Jelisaveta i Miloš su u braku od juna 2017. godine, a u februaru 2019. dobili su prvo dete, ćerku Petru, koja je rođena u Americi.

Ona je tokom trudnoće istakla da veoma vodi računa zbog situacije sa korona virusom.

„I dalje me je strah malo. Prvih mesec dana sam bila kod kuće, a onda sledeća dva na Divčibarama. I dalje nosim masku kada sam napolju, a rukavice kada idem do prodavnice. Držim ostojanje, ne pozdravljam se sa ljudima. Pozdravljam se laktom. Trudim se da štitim prvenstveno sebe, a onda i moje bližnje – oca i majku koji su stariji. Samim tim treba da budemo savesniji prema sebi i drugima“, rekla je u intervjuu za magazin Story.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar