INTERVJU Angellina: Nisam politički korektna, nego iskrena

Showbiz 15. okt. 202021:00
Podeli:
Angellina Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

"Uglavnom je teže probiti se bez skandala. Ja iznosim svoje mišljenje, ali mislim da ne treba da iznosim negativne stvari. Reći ću ako mi nešto smeta, ali ne želim da budem degutantna i vulgarna. Ja sam samo iskrena, nisam politički korektna. Razmišljam o tome šta će moje dete gledati sutra. Osećam odgovornost, prati me mlada publika. Kapirala sam stvari kao mala, smetalo mi je šta vidim na estradi", rekla je pop pevačica Angellina u razgovoru za Nova.rs.

Nakon nedavno objavljenog singla „Beskraj“, pop pevačica Angellina koja se već dve godine nalazi u žiži interesovanja javnosti zbog svog specifičnog zvuka, izgleda i ponašanja, dala je intervjuu za Nova.rs u kojem je pričala o usponu svoje popularnosti, muzici, društvenoj odgovornosti koju oseća prema svojoj mlađoj publici, ali i o društvenim mrežama za koje navodi da su „fejk“.

PROČITAJTE JOŠ

„Nisam mogla da ne radim ništa tokom vanrednog stanja. Tada sam htela da se sredim sa mislima. Nisam imala pauzu već dve godine. Sve se naglo dogodilo, a sada sam mogla da napravim retrospektivu, da komponujem, pišem nove pesme i radim na njima. Karantinska pauza mi je donela super stvari. Pripremila sam svašta“, započela je ona u razgovoru za naš portal.

Kako je dalje rekla, na Instagramu se uvek oseća kao „neshvaćeni lik“, jer ne želi da preterano ekspnira svoj privatan život i da se, kako je rekla, pretvara da je nešto što nije.

„Ja se uvek na društvenim mrežama osećam kao neshvaćeni lik. Ja to uopšte ne kapiram. Mislim da moja baka bolje shvata Instagram od mene. Fejsbuk sam kapirala, tamo sam se dopisivala … a sada je Instagram previše bitan, a meni nije nimalo bitan. Ne dopada mi se koncept da svako može da bude nešto što nije. Htela sam da obrišem Instagram, ali ne mogu, jer je to jedini način komunikacije“, objasnila je ona i dodala:

„Nisam ja taj lik da slikam sve živo i stavljam na story. Slikam kafu, slikam drugaricu Unu, slikam klopu. Ne mogu ja sve to. Volim da uživam u trenutku.“

Ceo intervju sa mladom umetnicom možete pogledati u videu na početku teksta.

Komentari

Vaš komentar