Mahir Mulalić i Bane Opačić
Mahir Mulalić i Bane Opačić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs/E-Stock/Ivan Dobričić

"Imao je samostalni koncert u Gračanici pred 15.000 - 20.000 ljudi, to se ne događa pevačima koji nisu zvezde. Da bi upotpunio to i održavao, mora da ima i svoje pesme, a ja sam imao zadovoljstvo i sreću da on već dugo prati moj rad i da smo se "prepoznali" na prvu", rekao je za Nova.rs hitmejker Bane Opačić.

PROČITAJTE JOŠ

Pobednik poslednje sezone takmičenja „Zvezde Granda“, Mahir Mulalić, konačno je ušao u studio da snimi svoj prvenac. Naime, on je odabrao Baneta Opačića, inače vlasnika najvećih hitova srpske estrade. S obzirom na to da je Mahir dugo pratio Banetov rad, on je Saši Popoviću i „Grand“ produkciji izrazio želju da mu Opačić bude potpisan na njegovu prvu pesmu.

Poslednjih dana vredno su radili na numeri, a Bane je delić objavio na svoj Instagram profil.

U razgovoru za Nova.rs hitmejker je pohvalio Mahira, za kojeg tvrdi da je već zvezda.

„Mahir je već velika zvezda. Imao je samostalni koncert u Gračanici pred 15.000 – 20.000 ljudi, to se ne događa pevačima koji nisu zvezde. Da bi upotpunio to i održavao, mora da ima i svoje pesme, a ja sam imao zadovoljstvo i sreću da on već dugo prati moj rad i da smo se „prepoznali“ na prvu. Mahir je pretalentovan pevač raskošnog glasa i uživao sam u stvaranju njegove prve pesme“, rekao je Opačić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bane Opačić (@baneopacic)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari

Svi komentari (0)