Pobednik „Zvezda Granda“ ukrao slavu Tanji Savić

Showbiz 02. jul. 202121:30 > 03. jul. 2021 14:38
Podeli:
Foto: Nova.rs

Za razliku od mnogih pevača koji pevaju dva bloka po sat vremena, Savićeva je radila celu noć, te je napravila samo jednu kratku pauzu.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je Tanja Savić uspela da vrati sinove, Maksima i Đorđa, iz Australije, gde ih je bez njene saglasnosti odveo još uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević, njoj se posrećilo i u poslu. Pored toga što su joj deca ponovo u zagrljaju, pevačici je krenulo i sa svirkama. Naime, folkerka je sinoć održala nastup na prestoničkom splavu „Tag“, koji je bio rasprodat još prošle nedelje.

Za razliku od mnogih pevača koji pevaju dva bloka po sat vremena, Savićeva je radila celu noć, te je napravila samo jednu kratku pauzu.

U separeu do bine provodio se pobednik 14. sezone takmičenja „Zvezde Granda“, Mahir Mulalić, koji je bio u društvu prijatelja i Tanjinog novog menadžera, koji inače radi Maju Berović, Milana Stankovića i Emira Đulovića.

Foto: Nova.rs

Iako je za očekivati da će i popularni Bosanac malo „poleteti“, njegovo ponašanje bilo je i više nego skromno. Mirno je sedeo, pijuckao belo vino i slušao Tanju kako peva. Međutim, u jednom trenutku ona ga je pozdravila na mikrofon i pozvala ga da joj se pridruži na bini, što je i učinio. Zajedno su zapevali duetsku pesmu „Jorgovani“ od Dina Merlina i Vesne Zmijanac, da bi zatim Mahir sam otpevao još četiri pesme. Prisutni su vrištali i dozivali ga, a posle svakog otpevanog stiha dobijao je aplauze.

Foto: Nova.rs

Ili su ga mnogi pratili tokom takmičenja, ili je tako dobro otpevao da je atmosferu doveo do usijanja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar