Goci bend poručio studentima: Vakcinišite se

Showbiz 30. mar. 202115:52 > 16:11
Podeli:
Goci bend
Foto: Instagram/studentski_centar_beograd

""Hoće Gara da primi vakcinu i priznaje svetsku medicinu.Hoće Gara da primi vakcinu i primiće bocu na Sokolcu". Pozdrav za beogradske studente", snimio je šaljivu poruku pevač "Goci" benda Goran Ivanović upućenu studentima.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon snimka na kojem studenti igraju kolo uz pesmu „Vakcina“ poznatog „Goci“ benda iz Foće, reagovao je pevač i osnivač Goran Ivanović Goci koji je na šaljiv način pozvao studente da se vakcinisu. Uz refren nove numere, koja je poslednjih dana postala hit na društvenim mrežama, Gocijev snimak podelio je i Studentski centar Beograd na zvaničan Instagram profil i na taj način podstakao studente da se vakcinišu.

„Halo, dobar dan. A Gara je, je li? Šta je bilo, Garo? Hoćeš da se vakcinišeš? Bravo, tako i treba. I ja ću se vakcinisati samo kad ugrabim i čim dođu vakcine u Republiku Srpsku i BIH. I evo ti nove pesme: „Hoće Gara da primi vakcinu i priznaje svetsku medicinu.Hoće Gara da primi vakcinu i primiće bocu na Sokolcu“. Pozdrav za beogradske studente“, rekao je Ivanović u snimku, koji se iz munuta u minut širi i deli na Instagramu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar