VIDEO Šta poručuju srpski glumci nakon vakcinacije

Showbiz 26. jan. 202116:26 > 17:32
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Glumci iz nekoliko pozorišta okupili su se jutros u hali 3 Beogradskog sajma kako bi primili kinesku vakcinu "Sinofarm". Među prvima je stigao Branko Babović, pozatiji kao Đura Palica, koji je popunio svoj obrazac i stao u red. Ubrzo su pristigli Branko Kockica, Tihomir Tika Stanić i Danica Maksimović, koji su apelovali na to da je vakcina jedino rešenje za zaustavljanje koronavirusa.

Pre imunizacije glumci nisu bili uplašeni, ali su jedva čekali da završe s tim i u miru odu kući.

„Ne znam zašto je dobro vakcinisati se, a ne znam ni zašto nije dobro. Ali, smatram da smo dovoljno odrasli i zreli da shvatimo ovu priču ozbiljno i da odradimo ono što se preporučuje nauka i struka u ovoj situaciji“, rekao je glumac Branko Babović, koji je nakon vakcinisanja otputovao na premijeru predstave.

Branko Babović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Tihomir Stanić istakao je da njegova branša mora da primi vakcinu, jer je dužnost svakog glumca da bude zdrav.

Tihomir Tika Stanić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

„Ja sam zaposlen u Ateljeu 212. Mi igramo predstave, doduše sad smanjeno. Nadam se da ćemo posle vakcinacije moći da igramo normalno i mislim da sam dužan da primim vakcinu zbog svojih partnera i zbog toga što time omogućavamo publici da dođe. Prijavio sam se pre sedam, osam dana i izabrao Fajzerovu, a posle sam shvatio da ću onu koja bude prva dostupna. Mi glumci smo nekad potpisivali ugovore u kojima smo garantovali da nećemo biti bolesni u toku sezone. Mi nemamo prava da budemo bolesni, jer predstava bez nas ne može da se odigra“, rekao je Stanić, a na pitanje da li je plakao i da li ga je zaboleo ubod vakcine, on se našalio.

„Recitovao sam nešto. Njihovo je da bodu, moje da recitujem“, rekao je Tihomir.

Danica Maksimović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Danica Maksimović preležala je koronavirus, ali još uvek ima antitela.

„Vakcinišem se zato što je to preventiva. Ipak ćete dobiti neka antitela, a ja ih imam, samo što ne znam koliko. Eto, došla sam da primim vakcinu, zašto da ne. Naravno, planiram da radim i dalje“, rekla je Danica.

Branko Kockica Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Branko Kockica nije mnogo pričao, ali je apelovao na sve ljude šta treba da rade.

„Deco, recite mamama i tatama da im je Branko Kockica poručio da se vakcinišu, a ako pitaju kako, vi recite svakako“, kazao je Kockica.

Ceo video prilog sa Beogradskog sajma pogledajte u video snimku na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar