Danas glumci primaju Fajzer: Kolektivna vakcinacija u JDP-u

Showbiz 29. Jan. 202112:24 > 12:43
Share:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu danas je organizovana grupna imunizacija protiv koronavirusa dramskih umetnika "Fajzer" vakcinom. Među prvima su na vakcinaciju stigli glumci Voja Brajović, Branislav Trifunović, Dragan Mićanović, Branko Cvejić, Feđa Stojanović, Zinaida Didakin.

PROČITAJTE JOŠ

S obzirom na to da je prostor u kome se glumci danas vakcinišu mali, predstavnicima medija nije dozvoljno prisustvo unutar prostorija JDP-a.

“Odlučila sam se na vakcinišem zbog zdravlja. U ponudi su ‘Fajzer’ vakcine, tako da ću prumiti nju. Ljude koji se dvoume da li da prime vakcinu neću savetovati. Sami neka odluče”, rekla je glumica Zinaida Didakin za Nova.rs pre vakcinacije.

“Nisam se posavetovala ni sa kim oko vakcina, jer smatram da su sve bezbedne. Vakcinišem se zbog zdravlja. Zamislite da se ljudi nisu vakcinisali kada je bila epidemija variole vere, pa mi onda danas ne bismo bili rođeni. Vakcine su spasile svet”, rekla nam je glumica Ljubinka Klarić pre vakcinacije.

Ljubinka Klarić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Glumac Branislav Trifunović, iako je među prvima stigao na imunizaciju, nije bio raspoložen za davanje izjava.

Podsetimo, u utorak je u hali 3 Beogradskog sajma organizovana imunizacija dramskih umetnika vakcinom kineskog proizvođača. Tada su se protiv koronavirusa vakcinisali glumci Tihomir Tika Stanić, Danica Maksimović, Branko Kockica, Branko Babović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Your comment