Foto: AP Photo/Chris Pizzello

Poznati holivudski glumac Šon Pen prošle nedelje se testirao na korona +virus u Los Anđelesu.

59-godišnja filmska zvezda je bio na testiranju u Malibuu u okviru svoje organizacije pod nazivom „CORE (Community Organized relief Effort)“, koja je organizovala besplatno testiranje za sve građane Kalifornije.

PROČITAJTE JOŠ

On je uslikan kako sedi na stolici sa zabačenom glavom, dok su ga zdravstveni radnici testirali na koronavirus, tako što su mu uzeli bris iz nosa, a glumcu ovo iskustvo nije delovalo baš prijatno.

Oni su bili napolju, a osoblje je bilo obučeno u zaštitna odela, dok su na glavi nosili zaštitne maske i vizir, kao i gumene rukavice.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Organizacija “CORE”, koju je Šon osnovao 2010. godine kako bi pomogli ljudima u krizi nakon zemljotresa na Haitiju, sada sarađuje sa gradonačelnikom Los Anđelesa, Erikom Garceti, kako bi prebrodili krizu.

Glavni cilj ove organizacije jeste da uspostavi što više “drive-in” mesta za testiranje sarađujući i sa gradonačelnikom i sa vatrogascima, koji će pomoći zdravstvenim radnicima da se sve uspešno izvrši.

Glumac je naglasio da je njegov cilj da se se svi zaraženi otkriju na vreme i da se spasu životi, a on sam će raditi na jednom od mesta u Malibuu, gde će pomagati radnicima.

„Jedna stvar koju uvek treba zapamtiti jeste da je ova stvar vrlo promenljiva i da se testovi menjaju. Radujemo se novim mestima za besplatno testiranje koje će biti dostupno svim građanima, a gde se rezultati dobijaju vrlo brzo“, zaključio je Oskarovac.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.