Hurricane
Hurricane Foto:Privatna arhiva

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, devojke iz grupe Hurricane, trenutno se nalaze u Roterdamu, gde se spremaju za svoj veliki nastup na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije. Portal Nova.rs dobio je ekskluzivne fotografije devojaka iz bekstejdža.

Juče je u Roterdamu održana i prva proba devojaka iz Srbije. One su na sebi imale različite, ali slične kostime u crnoj boji sa šljokicama – dok su se Ksenija Knežević i Sanja Vučić odlučile za kraće varijante, Ivana Nikolić je nosila kombinezon.

PROČITAJTE JOŠ

Na fotografijama koje je dobio portal Nova.rs, Sanja, Ksenija i Ivana su pozirale u autobusu, ali i u bekstejdžu evrovizijske bine. Fotografije su deo njihove privatne arhive.

„Mi smo zadovoljne kako je prošla prva proba. Upoznale smo se sa binom i sa arenom u kojoj će biti Evrovizija, tako da je sad već lakše kad znamo kako to sve izgleda. Sledeća proba je zakazana za četvrtak“, rekle su devojke iz grupe za Nova.rs.

Kritike su takođe dobre.

„Njihova povezanost, skladnost i estetika su sada izraženije nego ikada. Obučene u crne kostime od čipke, Hurricane odlično izvodi dosta zahtevnu koreografiju. Scena je jednostavna, ali čista i efektna i dobar je kontrast u odnosu na njih“, komentar je kritičara na srpske predstavnice, preuzet sa sajta „wiwibloggs“, najpopularnijeg kritičkog sajta o Evroviziji.

Ranije je za Nova.rs potvrđeno da će devojke pesmu pevati na srpskom jeziku.

Fotografije pogledajte u galeriji u nastavku.

Hurricane Hurricane
Hurricane Hurricane
Hurricane Hurricane
Hurricane Hurricane

Prvu probu pogledajte u videu ispod.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)