Hurricane održale prvu probu: Šta su im kritičari zamerili?

Showbiz 10. maj. 202120:20
Podeli:
Hurricane - Loco Loco
Foto: Printscreen/Eurovision Song Contest

Devojke iz grupe Hurricane, ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji otputovale su u Roterdam juče, a već danas popodne su imale prvu probu u roterdamskoj areni "Ahoy".

Pročitajte još:

One su na sebi imale različite, ali slične kostime u crnoj boji sa šljokicama – dok su se Ksenija Knežević i Sanja Vučić odlučile za kraće varijante, Ivana Nikolić je nosila kombinezon.

Na najpopularnijem kritičkom sajtu kada je u pitanju Evrosong, „wiwibloggs“, naše predstavnice ocenjene su visokim ocenama.

„Njihova povezanost, skladnost i estetika su sada izraženije nego ikada. Obučene u crne kostime od čipke, Hurricane odlično izvodi dosta zahtevnu koreografiju. Scena je jednostavna, ali čista i efektna i dobar je kontrast u odnosu na njih“, komentar je na srpske predstavnice, a jedna od zamerki je da se prateći vokali preglasno čuju.

„Prateći vokali su preglasni toliko da bi prosečni gledalac mogao da ih optuži za „lip syncing“ (sinhronizacija usana – tehnički izraz za usklađivanje pokreta usana osobe koja govori ili peva sa pevanim ili govornim vokalom.) Možda je to kompliment, ali nije najbolji izgled za one koji pesmu ocenjuju na osnovu kvaliteta produkcije i jasnoće glasa“, napisali su na tom sajtu.

Podsetimo, kako je danas potvrđeno za portal Nova.rs, devojke iz grupe Hurricane, ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji, izvešće pesmu „Loco loco“ na srpskom jeziku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar