Foto: RIC NEITZEL / AFP / Profimedia, EPA/IAN LANGSDON

Sestra pokojnog Majkla Džeksona, Dženet Džekson, nedavno je proslavila svoj 54. rođendan, a uprkos bogatstvu i uspešnoj karijeri, ona priznaje da nije pronašla sreću.

Ispričala je kako vuče traume iz detinjstva zbog svog slavnog brata, koji ju je u detinjstvu kinjio i omalovažavao.

PROČITAJTE JOŠ

„Oca nisam smela da zovem „tata“. Govorio mi je da je on za mene Džozef. Bila sam dete i strašno me je pogodilo kad sam čula te reči. Osim njegovog omalovažavanja, morala sam da trpim i uvrede mog pokojnog brata Majkla. Često me nazivao svinjom i kravom. Neki ljudi bi rekli da se tako braća i sestre međusobno šale i da je sve to simpatično, ali meni to nije bilo nimalo smešno. Jako me to pogađalo. Doslovno sam udarala glavom o zid zato što se tokom odrastanja nisam osećala nimalo privlačno“, rekla je Dženet za magazin „Tudej“ i dodala:

„U mom životu je zaista bilo puno bola. Ni danas nisam zadovoljna izgledom, ali više zbog toga ne lupam glavom o zid, sada znam da se nosim s tim. Ipak, nakon svega, znam da me je otac voleo, samo što je to pokazivao na drugačiji način. Uvek sam želela da budem snažna poput moje majke, ali nisam znala mogu li to. Proživela sam pakao i bolje od psihologa razumem neke probleme“, otkrila je Džeksonova.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)