Demi Mur, Brus Vilis
Demi Mur, Brus Vilis Foto: Robert Hepler Collection / Everett / Profimedia

Holivudski glumci su u braku dobili tri ćerke.

Talula Vilis, najmlađa je ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur. Nakon njihovog razvoda, Demi se udala za mlađeg kolegu Eštona Kučera.

PROČITAJTE JOŠ:

Kučer je glumicu prevario, što je uticalo na to da se oda alkoholu. U svojim memoarima ‘‘Inside, Out‘‘ Talula je otkrila kako je izgledalo gledajući svoju majku u takvom stanju.

„Sećam se teskobe koja bi mi preplavila celo telo kada bih je videla sa poluzatvorenim očima i kad bih videla način na koji je govorila. Bila je mnogo nežnija prema meni nego kada je bila trezna“, navela je Talula koja je od detinjstva patila od nedostatka samopouzdanja i psihičkih problema koji su je doveli do anoreksije, od koje i danas boluje.

Ona je u mlađim danima patila od poremećaja koji je izazivao zaokupljenost estetskim manama, a zbog koga nije mogla da vodi normalan život. Najviše joj je smetalo što su joj svi govorili da je isti tata, piše Gloria.hr.

Najviše je šokirala kada je otkrila da sa majkom nije razgovarala tri godine.

„Nisam razgovarala sa mamom skoro tri godine i za to vreme svaki Dan majki pretvorio bi me u apsolutnu prašinu. Ti dani puni su reklama kako razveseliti voljenu mamu, koji parfem joj kupiti, a meni je svaka takva poruka nanosila bol“, dodala je Talula koja je danas u dobrim odnosima sa majkom, ali je taj period ostao kao večni ožiljak.

Velike probleme imala je i njena sestra Rumer koja se izborila sa depresijom i bulimijom.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne