Bjelina ćerka pružila podršku Danijeli Štajnfeld

Showbiz 22. mar. 202114:03 > 14:04
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević/E-Stock

Mia Bjelogrlić, ćerka našeg glumca i filmskog producenta Dragana Bjelogrlića, pružila je podršku Danijeli Štajnfeld, koja je prema saznanjima Nova.rs pre nekoliko dana u Višem javnom tužilaštvu navela da je pre nekoliko godina seksualno zlostavljana od strane glumca i političara Branislava Lečića.

Mia je na svom Tviter nalogu napisala ime i prezime glumice uz emotikone srca i mišića, kao znak podrške.

Podsetimo, Bjelina ćerka Mia jedna je od prvih koja je svojevremeno javno pružila podršku devojkama koje su optužile za silovanje učitelja glume Miku Aleksića.

PROČITAJTE JOŠ

Štajnfeld je pre nekoliko dana pojavila u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz. Ona je, u prisustvu advokata, govorila o svom  traumatičnom iskustvu, o kom je javnost upoznala pre nekoliko meseci u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi gde trenutno i živi.

Kako portal Nova.rs saznaje, Štajnfeld je otkrila da je misteriozni silovatelj, čiji je identitet uporno skrivala od javnosti, glumac Branislav Lečić, navodeći da ju je napastvovao pre nekoliko godina dok je sa njim radila na jednom projektu.

Nakon saslušanja Štajnfeld, tužilaštvo treba da donese odluku kako će dalje postupati, a očekuje se da će Lečić biti pozvan da se izjasni povodom prijave glumice.

PROČITAJTE JOŠ

U ranijem iskazu datom pred tužiocem, glumica nije iznela bilo kakav detalj koji bi ukazao na potencijalnog počinioca. Ona je tada rekla da je reč o “veoma moćnom čoveku” koji se neprekidno pojavljuje u javnosti.

Glumac Branislav Lečić je ovim povodom za Nova.rs dao kratak komentar:

“Ne mogu da imam komentar na jednu tako osetljivu temu, dok iz Tužilastva ne dobijem poziv i ne dobijem crno na belo da me je optužila za takvu stvar.”

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar