Danijela Štajnfeld Foto: Zoran Lončarević

Glumica Danijela Štajnfeld dala je izjavu u policiji u prisustvu zamenika javnog tužioca, potvrđeno je portalu Nova.rs iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Kako su istakli, poznata glumica je otkrila identitet napasnika B. L., i sada su u toku provere.

„U svojoj izjavi navela je identitet eventualnog izvršioca krivičnog dela. Dalje provere su u toku i radi se na prikupljanju dokaza“, rečeno je za naš portal iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Iz tužilaštva su naknadno dodali i da su inicijali izvršioca B. L., saznaje naš portal.

Pročitajte još:

#related-news_1

#related-news_1

Podsetimo, kako je naš portal otkrio, glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

Ona je u tužilaštvu do detalja ispričala šta se preživela.

Sa druge strane, glumac Lečić nije želeo da komentariše ove optužbe, s obzirom na to da ga iz tužilaštva još uvek nisu pozvali da da izjavu.

Inače, Danijela je ispričala da je bila silovana kada je imala svega 21 godinu, zbog čega se, kako je govorila, i preselila u Ameriku. Glumica je u dokumentarcu “Drži me čvrsto” rekla kako ju je silovao jedan moćnik iz domaće filmske industrije, čije ime nije želela da otkriva.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare