Foto: MEHDI FEDOUACH / AFP / Profimedia

Pevačica Barbara Strajsend i Džejms Brolin već 22 godina su u braku , a sada je otkrivena tajna njihovog uspešnog braka.

Naime, Barbara i Brolin istakli su da uvek nađu vreme koje će provesti jedno s drugim, iako oboje imaju puno obaveza, ali sve je to prihvatljivo ako na kraju dana legnu zajedno u krevet.

Pored toga, par ne krije da redovno idu na porodičnu i bračnu terapiju, a Brolin je priznao da Barbara održava njihovu romansu dočekujući ga kod kuće, sa mnogo ljubavi.

Ona sada ima 77, a on 79 godina i često naglašavaju da su srećni što njihov brak traje tako dugo. Pevačica je jednom prilikom izjavila da je njihovih 20 godina u Holivudu, računa kako 50 godina zajedničkog života u Čikagu.

Foto:EPA/NINA PROMMER

Podsetimo, oni su se upoznali 1.jula 1996. godine, kada su došli na sastanak „na slepo“, a Barbara je priznala da je tada očekivala bradatog čoveka zapuštenog izlgeda, a došao je ošišan i obrijan Brolin. Pitala ga je: „Ko ti je zeznuo kosu?“ A kasnije je Brolin priznao priznao da je to bio momenat kada se zaljubio u nju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

PROČITAJTE JOŠ