Podeli:
Foto: Instagram/bellakolasinac

Supruga igrača Arsenalove zvezde Seada Kolašinca, Bela uhvaćena je na aerodromu u Londonu kako pokušava da prokrijumčari pištolj za omamljivanje u Veliku Britaniju.

Naime, Bela je veoma “obraziva” iz straha nakon napada nožem na njenog supruga od strane maskiranih motociklista prošlog jula, prenose strani mediji.

Bela je posle toga pobegla za Nemačku iz bezbednosnih razloga, gde je dobila legalnu dozvolu na nošenje oružja, ali nije shvatila da je to ilegalno u Velikoj Britaniji.

View this post on Instagram

every flower blooms in its own time ?????

A post shared by Susubelle Kolašinac (@bellakolasinac) on

Pištilj za omamljivanje pronađen je u njenom prtljagu zbog čega su je službenici zadržali na londosnkom aerodromu, gde je ona objašnjavala da je u pitanju samoodbrala. Nedugo zatim, ona je puštena sa aerodorma.

“Sve je bio samo nesporazum. Elektrošoker je zapravio još bio zapakovan i nije u sebi imao ni baterije. Bela je uspela da dokaže da je aerodromu slala mejlove kako bi se osigurala da ga može uneti u zemlju. Ali kada je dobila povratnu poruku u avionu da je sprava ilegalna, mobilni joj je bio isključen”, rekao je anoniman izvor za Daily Mail.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar