Bane Opačić i Emir Aličković, Lapsus bend
Bane Opačić i Emir Aličković Foto:E-Stock/Ivan Dobričić/Goran Srdanov/Nova.rs

Pesme "Lapsus" benda uvek prate teške ljubavne priče, koje su po svemu sudeći autobiografske.

PROČITAJTE JOŠ

Članovi popularnog bosanskohercegovačkog sastava za medije ne govore često o privatnim detaljima života, ali zato odgovore ostavljaju u tekstovima numera.

Nova pesma pod nazivom „Anđele“, koju potpisuje hitmejker Bane Opačić, danas je objavljena. S obzirom na to da su momci eksperimentisali u prethodnim projektima i malo iskočili iz svog ritma, ovog puta ponovo su oni stari i prepoznatljivi.

„Sudeći po komentarima na prošloj pesmi, shvatio sam da je nedostajao stari „Lapsus“ i odlučili smo da se vratimo starom stilu i žaru, kako se već to može nazvati. U prvih nekoliko sati ljudi su prezadovoljni i pesma je odlično prošla“, rekao je pevač Emir Aličković i dodao da li se on pronalazu u pesmi.

Emir Alickovic pevac Lapsus benda
Emir Aličković, pevač Lapsus benda Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„Apsolutno ne. Šalim se. Pronalazim se. Emir voli svoje bivše devojke i svaka ima posebno mesto (smeh). Do kraja godine sledi još jedna pesma. Nismo radili dugo i sada smo se vratili u ritam, očekujte svašta“, kazao je pevač.

S druge strane, pozvali smo hitmejkera Baneta Opačića koji je za Nova.rs prokomentarisao saradnju sa Lapsusom.

Foto: E-Stock/Ivan Dobricic

„Momke iz Lapsus benda sam upoznao 2016. godine u septembru. Taj susret smo obeležili najavom za pesmu „Hendikepiran“ i to je bila ta iskra koja je iznedrila pesme „Budalo“, „Lažo“, „Skote još te volim“, „Foliraš“… sve do pesme koja danas ima svoju premijeru „Anđele“. Emir zaista ima posebnu energiju, nešto svoje iz tih godina sam video u njemu i to je bilo prepoznavanje na prvu. Kao i svaka saradnja i ova je imala svoje uspone i padove, pre svega je njima bilo teško da se nose sa popularnošću koja je stigla gotovo preko noći jer je reč o momcima koji u tom trenutku imaju tek 20 godina. Pre svega mislim na Emira koji je kao frontmen i podneo najveću težinu pohvala i kritika. Naravno ubrzo dolazi i osećaj da se neka očekivanja publike neće ispuniti jer je lestvica brzo i visoko podignuta. Nekada je trebalo ohladiti vrelu glavu, nekada podgrejati kada zahladi ali ništa što kao autor već nisam radio puno puta za 20 godina karijere. Ponosan sam na ovu pesmu jer je ona pobeda nad svim izazovima, pobeda poverenja nad sumnjama, pobeda tima. Očekujem još puno toga lepog od Lapsusa i mene u budućnosti, rekao bih da smo se tek dobro zagrejali“, rekao je Opačić.

BONUS VIDEO: Emir Lapsus o muzici, kolegama, ženama…

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

 

Komentari

Svi komentari (0)