Emir Lapsus bend: Čujem priče da smetam nekim kolegama

Showbiz 22. avg. 202118:41
Podeli:
Emir Alickovic pevac Lapsus benda
Emir Aličković, pevač Lapsus benda Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Pevač Lapsus benda, Emir Aličković, u razgovoru za Nova.rs otkriva da je više puta čuo da ga ogovaraju kolege i da mu ne žele dobro, ali se trudi da tome ne pridaje značaj.

PROČITAJTE JOŠ

Iako su još uvek mladi, sveži i novi jer postoje samo pet godina na estradnoj sceni, članovi poznatog pop sastava imaju još mnogo da rade da bi stigli do cilja, ali jedno je sigurno – nikada se neće razdvojiti.

Emir za Nova.rs otkriva kakve je priče čuo na svoj račun.

„Kao i drugi ljudi, i među kolegama imaš one dobre i one loše. Neki te poštuju, neki ne. Nekima smetaš, nekima ne. Ali, ne bih o tome mnogo pričao. Ja o svima mislim dobro i svakome želim dobro. Što bi se reklo, ja sam tu novi na estradi, prisutan sam tek pet godina i dužnost mi je da prema svima budem korektan“, rekao je Aličković, a na instistiranje da nam kaže ime.

„A kome smetam? Zašto bih ja nekome smetao? Ne znam ni ja, ali očigledno smetam. Ne mogu da kažem kome. Pa čuo sam neke priče u studijima, tipa: „Kako Lapsusu napraviš oakvu pesmu… Kako Lapsus uvek napuni klub…“, i svašta nešto. Ma neću dalje, iznerviraću se“, rekao je pevač.

Emir Alickovic pevac Lapsus benda
Emir Aličković, pevač Lapsus benda Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Frontmen Lapsus benda kaže da nikada ne bi ušao u rijaliti zarad popularnosti.

„Pa super je. Meni je jako zanimljivo i ljudi su zaniljivi. Uvek sam hteo da budem to što jesam, volim svoj posao i šta god da se dešava, to je deo mog posla. U rijaliti nikada ne bih ušao, nema šanse. Šta ja tamobda radim, ko je doro prošao tamo, ja ne znam“, ispričao je Emir.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar