Serija „Kljun“ od proleća startuje na Nova S

Podeli:
Foto:Promo/ Nemanja Maraš, Aleksandar Milošević

Nakon 70 snimajućih dana, serija “Kljun”, po scenariju Matije Dragojevića i Ljubice Luković, a u režiji Jelene Gavrilović i Uroša Tomića, imala je poslednju klapu. Serija, u produkciji United Medije, snimana je u Beogradu, Subotici, Paliću, Senti, Mokrinu, Pančevu, Novom Kneževcu...

PROČITAJTE JOŠ

Nova serija u produkciji United Medie imaće 10 epizoda, a premijerno će se emitovati na proleće 2021. godine, na televiziji Nova S.

U pitanju je kriminalistička serija, u kojoj, mlada, ambiciozna detektivka Sonja Kljun, dobija zadatak da iz Beograda ode u Suboticu i tamo istraži navodno samoubistvo, ne očekujući da će njen dolazak pokrenuti lavinu događaja, koji će razotkriti duboko zakopane tajne vezane za misterioznu organizaciju ali i za Sonjinu prošlost.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

Istančana intuicija nije vezana samo za Sonju, već i za njenu 10-godišnju ćerku, Olju, čiji neobični snovi, vezani za majčin posao, počinju, iznenada, da se ostvaruju…

Pored Ivane Vuković u ulozi Sonje, gledaoci će imati priliku da posle osam godina pauze gledaju Ljiljanu Blagojević koja igra vlasnicu jednog pansiona na Paliću, zatim mladog glumca Stefana Vukića (Mića Tot) u ulozi policijskog inspektora, Mićka Ljubičića (Dušan) kao radnika DB-a i staratelja Sonje Kljun.

Foto:Promo/ Nemanja Maraš, Aleksandar Milošević

Prvi put na filmu i televiziji pojaviće se i devojčica Drena Mršić (10) u ulozi Sonjine ćerke a pored njih tu su i Filip Djurić, Nataša Šolak, Mirko Vlahović, Ivana V. Jovanović, Ljubiša Miličić.

Izvršni producent serije je Biljana Prvanović i producentska kuća “Delirium”, „showrunner“ i saradnik na scenariju je Srđan Dragojević, kao i Ana Mijović. Direktori fotografije su Dušan Grubin i Predrag Gavrilović, kompozitor Vladimir Petković a montaža Nemanja Ćeranić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar