Ekskluzivno: Bili smo na snimanju nove serije Kljun (VIDEO)

Showbiz 18. avg. 202021:00
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

U Studentskom domu u Pančevu, koji je preuređen u Policijsku stanicu, održan je prvi snimajući dan nove serije "Kljun" u produkciji "United media", koja će se emitovati na televizi Nova S.

PROČITAJTE JOŠ

Danas je pala prva klapa snimanja serije „Kljun“, u režiji Jelene Gavrilović i Uroša Tomića, u produkciji United Media. Prvi snimajući dan održan je u Pančevu u Studentskom domu, koje je za potrebe snimanja kadrova preuređeno u Policijsku stanicu Subotica.

Ekipa portala Nova.rs prisustvovala je setu, a atmosfera je bila prilično vesela budući da je cela ekipa dugo čekala trenutak kada će sve krenuti u realizaciju. Prve scene danas su snimili Ivana Vuković, Stefan Vukić. Ivana Jovanović i Ljubiša Miličić, bili su veoma uzbuđeni, te su u pauzama ćaskali i prepričavali scene. Serija inače obrađuje nekoliko zanimljivih i intrigantnih tema, a u velikom delu zastupljena je i migracija.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Producentkinja Biljana Prvanović otkrila nam je najaktuelnije detalje u vezi nove serije koja će se emitovati na televiziji Nova S.

„Jedva smo dočekali da se desi ovaj prvi snimajući dan.Naime, još u decembru prošle godine potpisali smo ugovor za seriju „Kljun“, koju su režirali Uroš Tomić i Jelena Gavrilović. Toliko su trajale pripreme, korona i gomila problema i konačno smo došli u Pančevo na snimanje. Užasno smo srećni i mislim da je kompletna ekipa jedva dočekala. Čini mi se da ta atsfera i energija upravo govore da pred nama predstoji 70 ozbiljnih i teških snimajućih dana od Pančeva, preko Beograda, Palića, Subotice… Iskreno se nadam da će sve funkcionisati kao danas“, rekla je producentkinja i dodala zbog čega je Pančevo odabrano za prvu lokaciju snimanja.

„Priča je o jednoj mladoj ambicioznoj inspektorki koja dobija zadatak da iz Beograda bude prebačena u Suboticu. Tražeći lokacije po Subotici i Beogradu našli Svetosavski dom kao jednu od odgovarajućih. Objekat je odličan i naši scenografi su ga preuredili fenomenalno i prilagodili ambijentu i arhitekturi iz Subotice. Ovde ćemo provesti narednih 10 dana“, rekla je Biljana.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ona ističe da je kasting za glumce dugo trajao, te da reditelji nijednog trenutka nisu pogrešili u odabiru.

„Uroš i Jelena imaju jedan jako interesantan način izbora glumaca. Zaista smo prezadovoljni jer je to nekako posebna grupa mladih neotkrivenih, možda nedovoljno iskorišćenih glumaca od Ivane Vuković preko Ivane Jovanović, Stefana Vukića i drugih. Naravno, tu su i poznata lica poput Ljiljane Blagojević i Mićka Ljubičića. Mnogo smo srećni zato što taj nanačin izbora je potpuno atipičan u odnosu na sve što sad možemo da vidimo. Nekako, kad gledate sad naše serije i glumce niste sigurni koju seriju gledate. Ovo će sigurno biti nešto drugačije. Mi smo imali ozbiljno dugačak kasting, probe i radilo se na tekstu. Glumci su birani dugo i zaista mislim da je ovaj vremenski period koji smo proveli u izboru glumaca, pa je čak i ta korona nekako poslužila da se što ozbiljnije pripremimo. Ne sumnjam u to da će njihov izbor biti pravi“, završava Biljana.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar