Saznajemo: Jovana „vrbuje“ ljude s Prve da pređu kod Željka

Showbiz 17. nov. 202015:12 > 16:27
Podeli:
Foto:Vesna Lalić

Nakon što je voditeljka Jovana Joksimović otišla sa televizije Prva i zaposlila se na K1, koja je u većinskom vlasništvu njenog supruga pevača Željka Joksimovića, ona sada ima i ideju da dovede veći deo svog tima sa Prve. Kako portal Nova.rs saznaje, voditeljka je iz bivše firme povukla sa sobom svoje najbliže saradnike koji će joj pomagati oko uređivanja jutarnjeg programa. Neki su je, kako saznajemo, međutim, i odbili.

Kao što je Nova.rs već pisala, Jovanina najbolja prijateljica i kuma Manja Grčić, bivša direktorka „Prve“, i suvlasnica K1 televizije, s Jovanom bi trebalo da se smenjuje u jutarnjem, koji će njih dve, navodno, voditi naizmenično.

Prema novim saznanjima Nova.rs, ekipi će se pridružiti i novinarka Aida Đedović, koja je na „Prvoj“ bila Jovanina „desna ruka“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aida Đedovic (@aida.djedovic)

„Aida i Jovana blisko su sarađivale još dok su bile zaposlene na televiziji Pink, gde je Joksimović vodila takođe jutarnji. Đedović je tada vodila Vesti, da bi ubrzo počela da uređuje jutarnji program. Nakon Jovaninog transfera na „Prvu“, ona je sa sobom i tada povela Aidu, koja joj je bila „desna ruka“ u poslu. Sada je Joksimović zbog istog razloga Aidi ponudila da zajedno sa njom pređe na televiziju njenog supruga“, kaže izvor za Nova.rs.

Prema daljim saznanjima, Jovana je posao ponudila i novinarki Kseniji Bujišić, koja je na „Prvoj“ vodila vremensku prognozu, koja ju je, međutim odbila, jer je trenutno saradnica na novom televizijskom projektu u toj medijskoj kući. Kako još saznajemo, Jovana se nije zaustavila tu. Ona je ponudila posao još nekim zaposlenima na „Prvoj“, ali se, za sada, ne zna još uvek ništa definitivno o njihovim odlukama.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, televizija Prva u septembru je izdala zvanično saopštenje o prekidu radnog odnosa voditelja Srđana Predojevića i Jovane Joksimović, navodeći da voditeljski duo nije ispoštovao svoje radne obaveze.
TV Prva je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevičem zbog, kako su tada naveli u zvaničnom saopštenju javnosti – nepoštovanja radnih obaveza.

Jovana Joksimović je potom, na svom zvaničnom Instagram nalogu podelila saopštenje televizije i napisala „kakva televizija, takva objava“, te dodala kako je vlasnik trebalo da kaže „da nema dovoljno para da ih plati“.

Kako bismo proverili ova saznanja, pozvali smo Jovanu Joksimović, koja se do objave ovog teksta nije javljala na naše pozive. I Ksenija Bujišić ostala je nedostupna za komentar.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar