Foto: Instagram/srdjan.predojevic, Vesna Lalić/Nova.rs

Kako Nova.rs saznaje, voditelji Jovana Joksimović i Srđan Predojević donedavno su imali međusobni dogovor da angažuju advokata kako bi predali zajedničku tužbu protiv televizije "Prva". Međutim, prema tvrdnjama našeg izvora, voditeljka je navodno odustala od tužbe, jer je uspela da dobije otpremninu od pomenute televizije, dok Predojeviću nije isplaćena nadoknada za dugogodišnji rad na "Prvoj". Ovo je bio trenutak kada je došlo do konflikta među dugogodišnjim saradnicima i kumovima.

PROČITAJTE JOŠ

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo Srđana Predojevića, koji nije želeo mnogo da govori na ovu temu, mada nije ni demantovao naša saznanja.

„I za otpremninu koju pominjete i za Jovanino odustajanje od tužbe, najbolje je da nju pitate. Nije pristojno da ja govorim u tuđe ime. Što se tiče ostalih tema, ja ne bih komentarisao. Hvala vam u svakom slučaju na pozivu i prilici da odgovorim, ali ja za sada ne bih komentarisao ništa“, rekao je Predojević za portal Nova.rs.

Voditeljka Jovana Joksimović, koju smo i ovog puta pozvali za komentar, ostala je kao po običaju nedostupna za isti.

Podsetimo, televizija Prva u septembru je izdala zvanično saopštenje o prekidu radnog odnosa voditelja Srđana Predojevića i Jovane Joksimović, navodeći da voditeljski duo nije ispoštovao svoje radne obaveze.
“Prva TV je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevičem zbog nepoštovanja radnih obaveza”, pisalo je u saopštenju.

Jovana Joksimović je potom, na svom zvaničnom Instagram nalogu, objavila njihovo saopštenje preko kojeg je napisala – Kakva televizija, takva objava. Kasnije se nadovezala, te dodala da je, kako je napisala “vlasnik trebalo da kaže da nema dovoljno para da ih plati.”

Zvanično saopštenje televizije dolazi nekoliko dana nakon spekulacija u vezi odlaska poznatog voditeljskog para. Nedavno je javnost nešto više saznala o pozadini jutarnjeg programa TV Prva jer se naveliko govorilo o raskidu saradnje između produkcije i poznatog voditeljskog para.

Voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV Prva, a kako je Nova.rs tada pisala, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Kako smo već pisali, neko vreme je već vladala tenzija između voditelja i produkcije, što zbog mimoilaženja u stavovima, što zbog neslaganja i na relaciji Srđan – Jovana, i to je navodno ozbiljno počelo da se odražava na program.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)