Jovana Joksimovic
Jovana Joksimović Foto:Vesna Lalić

Kako Nova.rs saznaje, voditeljka Jovana Joksimović, koja je nedavno napustila televiziju Prva, uskoro će krenuti da vodi jutarnji program na televiziji K1. Prema našim saznanjima, u planu je da Jovanina nova saradnica bude upravo njena dugogodišnja prijateljica i kuma, Manja Grčić - nekadašnja direktorka televizije Prva, a sada suvlasnica pomenute televizije, zajedno sa Jovaninin suprugom, pevačem Željkom Joksimovićem.

PROČITAJTE JOŠ

Ekipa Nova.rs do saznanja došla je iz nekoliko izvora, koji navode da Jovana Joksimović uveliko priprema jutarnji program na ovoj televiziji, ali i da već neko vreme ima probna snimanja sa svojom kumom Manjom Grčić, sa kojom bio u jutarnjem trebalo da se smenjuje, kao što je to bio princip na sa Srđanom Predojevićem na „Prvoj“.

S druge strane, kako je Nova.rs već pisala, Srđan je ostao bez angažmana na K1, nakon što je odbio uslove koji su za njega navodno bili neprihvatljivi, pa čak i uvredljivi.

Kako bismo proverili ova saznanja, pozvali smo Manju Grčić za komentar.

„Ja se izvinjavam u gužvi sam, a i ja ne mogu da dam komentar na to, jedino što mogu je da vas uputim na našu press službu“, rekla je kratko Manja.

Nova.rs potom je kontaktirala i PR službu K1 televizije, ali se do objavljivanja ovog teksta niko nije javljao.

Komentar smo pokušali da dobijemo i od Jovane Joksimović, koja se nije javljala na pozive, niti odgovarala na naše poruke.

Podsetimo, televizija Prva u septembru je izdala zvanično saopštenje o prekidu radnog odnosa voditelja Srđana Predojevića i Jovane Joksimović, navodeći da voditeljski duo nije ispoštovao svoje radne obaveze.
“Prva TV je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevičem zbog nepoštovanja radnih obaveza”, pisalo je u saopštenju.

Jovana Joksimović je potom, na svom zvaničnom Instagram nalogu, objavila njihovo saopštenje preko kojeg je napisala – Kakva televizija, takva objava. Kasnije se nadovezala, te dodala da je, kako je napisala “vlasnik trebalo da kaže da nema dovoljno para da ih plati.” Više o tome možete čitati OVDE.

 

****

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.