Sanja Džajić za Nova.rs: U deci vidim mog tatu Džaju

Showbiz 21. avg. 202019:59 > 21:16
Podeli:
Foto: Instagram/sanjadzajic

Spakujem Luku i Ognjena u kola pa odemo na fudbalski stadion "Marakana" gde se obojica izigraju sa dedom. Iako je Luka stariji i česće je odlazio na stadion, Ognjen drugačije reaguje na loptu. Uzbudi se kada je vidi, i to mu je trenutno omiljena igračka. Ali, obojica su previše mali da bi mogli sada da donosimo neke zaključke da li će naslediti dedu i biti fudbaleri", rekla je ćerka fudbalske legende Dragana Džajića.

PROČITAJTE JOŠ

Ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, Sanja Džajić, sve vreme ovog sveta posvetila je svom braku i sinovima Luki i Ognjenu. Ona redovno svoju decu odvodi na fudbalski stadion Crvene zvezde da se izigraju i izluduju jer im to prija. Često im društvo pravi Džaja, koji svoje unuke od malih koraka uči kako se pimpuje lopta, daju golovi i ostalim sportskim cakama. Iako su Sanjini sinovi mali, ona u razgovoru za portal Nova.rs ističe da u njima vidi svog oca.

Sanja Džajić
Foto: Privatna arhiva

„Prvo, kada su u pitanju mere predostrožnosti zbog koronavirusa, nismo se opustili u smislu da smo neodgovorni, ali nam cela situacija lakše pada sada nego u martu tokom vanrednost stanja. Pretpostavljam da je zato što smo sad svi uhodanni, to što nosimo masku je postao deo rutine pa se na to više i ne obraća pažnja. Iskreno, ne možemo baš ni da živimo zatvoreni. Ide nam u prilog lepo vreme pa smo često napolju. Spakujem Luku i Ognjena u kola pa odemo na fudbalski stadion „Marakana“ gde se obojica izigraju sa dedom. Iako je Luka stariji i česće je odlazio na stadion, Ognjen drugačije reaguje na loptu. Uzbudi se kada je vidi, i to mu je trenutno omiljena igračka. Ali, obojica su previše mali da bi mogli sada da donosimo neke zaključke da li će naslediti dedu i biti fudbaleri. Koliko god da bih to u dubini duše volela, ja sam od onih majki koje će svoju deci podržati u svemu ako smatram da su želje normalne. Međutim, sve ide ka tome da će biti sportisti, osećam to. Kada gledam sinove, kao da vidim mog Džaju. Ne znam, takav je osećaj. Možda i nije tako, ali čini mi se da zapravo jeste (smeh)“, rekla je Sanja.

Sanja Džajić
Foto: Privatna arhiva

Džajićeva se tokom vanrednog stanja zbog koronavirusa slabo kretala po gradu. Međutim, u poslednje vreme često je viđena sa suprugom u poznatom prestoničkom restoranu „Franš“, pa samim tim pored dečijih obaveza, ona neguje svoj brak.

Podsetimo, Sanja i njena rođena sestra Dragana veoma su vezane za roditelje, pa im je samim tim vanredno stanje teško palo zbog odvojenosti. Ona je u tadašnjem razgovoru za naš portal otkrila kako su podneli razvojenost i na koji način su funkcionisali.

Foto: Privatna arhiva

„U toku dana više puta se čujemo sa porodicama, sestrom Draganom, roditeljima. Sreća da sada postoji mogućnost i video poziva, pa na neki način imate utisak kao da smo svi tu. Tako bude lakše i nama i njima. Poslednji put su se deca sa mamom i tatom videla tri-četiri dana pre uvedenog vanrednog stanja. Tada je već krenula priča da je opasno i da se virus polako širi. Oni su već tada smanjili kretanje. Posle se više nismo videli. Pozovemo ih na video poziv, tako vide unuke. Teško im je, ali nam je disciplina porodično uvek bila jača strana“, rekla je Džajićeva sredinom aprila ove godine.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar