REM zabranio emitovanje jutarnjeg programa na Prva TV

Showbiz 21. sep. 202019:28 > 19:32
Podeli:
Jovana Joksimovic i Srdjan Predojevic
Foto:Screenshot/Youtube/Tv Prva

U skladu sa odlukom Regulatornog tela za elektronske medije o zabrani emitovanja emisije "Jutro" u trajanju od 24 sata, sutra od 06:55 do 11:00 na Televiziji „Prva“ neće se emitovati ta emisija.

Umesto emisije Jutro, u istom terminu pogledajte emisiju Vesti specijal, koju priprema informativna redakcija Televizije „Prva“.

PROČITAJTE JOŠ

Kako piše na zvaničnom sajtu REM-a, ova mera je izrečena zbog toga što je emisija „Jutro“ 10.03.2020. godine, u navedenoj emisiji, prilikom obaveštavanja građana da je Regulatorno telo za elektronske medije izreklo meru upozorenja tom pružaocu medijske usluge, ponovo i indirektno otkrilo identitet maloletnog lica – zbog čega je REM inicijalno i izdao upozorenje.

Ovo je samo jedna u nizu vesti o jutarnjem programu pomenute televizije koja je ovih dana uzburkala domaću javnost.

Podsetimo, televizija Prva danas je izdala zvanično saopštenje u vezi prekida radnog odnosa voditelja Srđana Predojevića i Jovane Joksimović, navodeći da voditeljski duo nije ispoštovao svoje radne obaveze.

“Prva TV je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevičem zbog nepoštovanja radnih obaveza”, piše u saopštenju.

Jovana Joksimović je potom, na svom zvaničnom Instagram nalogu, objavila njihovo saopštenje preko kojeg je napisala – Kakva televizija, takva objava.

Zvanično saopštenje televizije dolazi nekoliko dana nakon spekulacija u vezi odlaska poznatog voditeljskog para. Nedavno je javnost nešto više saznala o pozadini jutarnjeg programa TV Prva jer se naveliko govorilo o raskidu saradnje između produkcije i poznatog voditeljskog para.

Voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV Prva, a kako Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Kako smo već pisali, već neko vreme vlada tenzija između voditelja i produkcije, što zbog mimoilaženja u stavovima, što zbog neslaganja i na relaciji Srđan – Jovana, i to je navodno ozbiljno počelo da se odražava na program.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar