TV Prva: Jovana i Srđan ne poštuju obaveze, raskidamo ugovor

Showbiz 21. sep. 202012:43 > 12:4411 komentara
Podeli:
srdjan predojevic i jovana joksimovic foto Vesna Lalic
Foto: Vesna Lalić

Televizija Prva izdala je zvanično saopštenje u vezi prekida radnog odnosa voditelja Srđana Predojevića i Jovane Joksimović, navodeći da voditeljski duo nije ispoštovao svoje radne obaveze.

„Prva TV je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevičem zbog nepoštovanja radnih obaveza“, piše u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ

Zvanično saopštenje televizije dolazi nekoliko dana nakon spekulacija u vezi odlaska poznatog voditeljskog para. Nedavno je javnost nešto više saznala o pozadini jutarnjeg programa TV Prva jer se naveliko govorilo o raskidu saradnje između produkcije i poznatog voditeljskog para.

Podsetimo, voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV Prva, a kako Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Kako smo već pisali, već neko vreme vlada tenzija između voditelja i produkcije, što zbog mimoilaženja u stavovima, što zbog neslaganja i na relaciji Srđan – Jovana, i to je navodno ozbiljno počelo da se odražava na program.

View this post on Instagram

Zvanično saopštenje!

A post shared by Prva televizija (@prvatelevizija) on

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar