Praznična radost: Severina Božić proslavlja sa sinom

Podeli:
severina
Foto: Instagram/severina

Pevačica Severina Kojić uputila je božićnu čestitku svojim pratiocima na Instagramu, te otkrila otkrila da ovaj hrišćanski praznik provodi sa svojim sinom Aleksandrom.

„Sinoć kad smo išli da spavamo, samo je prošaptao: ‘Ti si najbolja mama na svetu…’ Srećan Božić svima“, napisala je Severina, te tako otkrila da praznike provodi sa sinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

„To je jedino bitno“, „Srećan Božić, predivna ženo i majko“, „I to je dovoljno za puno. Smisao života“, poručili su joj obožavatelji u komentarima.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, u novembru prošle godine sudija Tea Golub donela je privremenu meru i odlučila da će sin Severine Kojić i srpskog preduzetnika Milana Popovića nadalje živeti s ocem, koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju deteta. Odluka je stupila na snagu odmah, pa ni Severinina žalba nije mogla da je odloži.

To je značilo i da Severina istog dana mora da preda sina ocu.

Sudska odluka donesena je mesec dana nakon što je pevačica na konferenciji za medije optužila školu koju pohađa njen sin Aleksandar za zlostavljanje deteta. Kako je tvrdila pevačica, učiteljice su dečaka zaključale u školu dva sata, te mu nisu dozvolile da ode kući sa Severininim suprugom Igorom Kojićem. Nakon toga prestala je sina da šalje u školu, a on je bio s njom u Splitu i Beogradu, gde je imala koncerte.

Foto:Zoran Lončarević

Severinin advokat Mate Matić je nakon sudske odluke rekao za hrvatske medije da je radnica Centra za socijalni rad koja je dodeljena Severinom sinu na poslednjoj raspravi priznala da dete nije videla dve godine, ali su ipak poslušali njenu preporuku da se dete dodeli ocu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina prema privremenoj meri ima pravo da viđa sina utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati, te svakog drugog vikenda, od subote u 10 sati do nedelje u 20 sati. Merom je regulisano i druženje majke i sina tokom letnjih i zimskih praznika, te državnih i verskih praznika.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar