Severina prijavila novu advokaticu Milana Popovića

Showbiz 17. dec. 202010:15 > 10:22
Podeli:
Foto:Zoran Lončarević

Pop zvezda Severina Kojić prijavila je advokaticu Željku Pokupec Hrvatskoj odvjetničkoj komori i traži od komore da protiv nje pokrene postupak zbog povrede Zakona o odvjetništvu i kršenja odvjetničke etike, navodi "Jutarnji.hr".

Severini je sporno to što je pre kao stranka Željki Pokupec, tadašnjoj županijskoj državnoj advokatico u Zagrebu, iznosila poverljive pojedinosti iz sudskih postupaka s Milanom Popovićem, njenim bivšim suprugom, koje su vodili 2014. godine, a sada Željka Pokupec zastupa Popovića.

PROČITAJTE JOŠ

Kako navodi pomenuti list, Pokupec je kao punomoćnica Milana Popovića preuzela kazneni progon protiv Severine Vučković nakon što je zagrebačko opštinsko tužiteljstvo odbacilo kaznenu prijavu koju je protiv nje podneo Milan Popović zbog kaznenog dela nesprovođenja odluke o zaštititi dobrobita deteta.

Severina smatra kako Pokupec sada ima privilegovani položaj i da je trebala da odbije Popovića kad je zatražio da ga zastupa, te traži da se advokatica i disciplinski kazni.

„Bila sam šokirana i nisam mogla da verujem da se državna advokatica koja je radila na mom predmetu sada odednom pojavljuje kao advokatica koja zastupa mog bivšeg partnera kojeg sam joj prijavila“, komentarisala je Severina.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar