Zašto se razvode Severina i Igor Kojić

Showbiz 26. nov. 202014:26 > 14:27
Podeli:

U medijima se već neko vreme spekuliše o razvodu Severine i Igora Kojića, a poslednjih dana pevačicu sve češće vezuju za uspešnog poljoprivrednika i vinara, izvesnog Tomislava Voštinića iz Graberja Ivanićkog. Osim što se u krugovima bliskim pevačici govorka o njenoj novoj ljubavi i definitivnom rastanku od Kojića, još uvek nije potvrđeno, niti bilo ko sa sigurnošću može da kaže šta se dešava "iza zatvorenih vrata". Numerolog, Ivana Škorić "bacila je pogled" na pevačicne sudbinske brojeve i za Nova.rs ispričala šta je sve videla, te zašto brojevi ukazuju na neminovni razvod.

PROČITAJTE JOŠ

„Severina je na granici ovna i bika, po meni tipičan bik. Njen numerološki broj je 775. Ovaj numerloški broj označava da ona mora da ima dva braka, i nažalost prekid istih. Ona je jak karakter, ali je takođe i vrlo emotivna. Potreban joj je čvrst partner koji joj mora biti oslonac“, predviđa numerolog Ivana Škorić, pa dodaje:

„Ona ima lošu karmičku priču sa svojim partnerima. Smatram da neće biti emotivno mirna i da neće uploviti u mirnu i stabilnu vezu do 2023. Kada uporedim njenu numerologiju sa Igorom koji je Lav, i sa njegovim numerološkim brojem 178, dobijam jedan vrlo težak zajednički broj. Kod njihovog zajedničkog broja stoji četvorka koja nikako nije dobra, a upravo ta četvorka njima direktno ulazi u 7. polje u natalnoj karti, polje veze, braka, zajedničkog života.“.

Foto: Pritnscreen/youtube

Numerolog smatra da postoji velika mogućnost da 2021. godine Igor i Severina Kojić okončaju svoj brak.

„Zapravo 2015. godinom, kada je njihov brak sklopljen, četvorka je vladala njihovim partnerskim brojem. Što nam opet govori da, nažalost, ovaj brak ima puno kriznih perioda, a najveća kriza je počela 2018. i ona će trajati do aprila 2021. kada može doći i do okončanja braka.“

PROČITAJTE JOŠ

Ivana Škorić kaže da smatra da je brak Severine i Igora Kojića karmički.

„Severina i Igor su tipičan primer para čiji je brak karmički, gde ponavljam, nažalost, mora doći do prekida. Naravno, ja im to lično nikako ne želim, već savetujem da se krize prevaziđu. Svakako im želim od srca da izađu kao pobednici, jer obostrana ljubav je evidentna“, kaže numerolog Ivana Škorić za portal Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.