Posle raspada Elitnih odreda, Relja prvi put solo u Beogradu

Showbiz 14. okt. 202021:47
Podeli:
Foto:Marija Dejanović/Nova.rs

Reper Relja Popović večeras prvi put nakon pet godina, od raspada pop-rep grupe "Elitni odredi", nastupa na jednom beogradskom splavu pod strogim marama zabrane usled koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnja pop-rep grupa „Elitni odredi“, koju su činili Relja Popović i Vlada Matović, bila je jedna od najpopularnijih na Balkanu. Međutim, 2015. godine došlo je do raspada čuvenog dua, a reperi su nakon toga ostali u korektnim odnosima i započeli solo karijeru. Njihov prekid saradnje ostavio je prazninu na muzičkoj sceni, iako se njihovi hitovi i dan-danas puštaju na radio stanicama i slušaju u diskotekama.

Foto:Marija Dejanović/Nova.rs

Za razliku od Vlade Matovića o kojem se malo čuje, Relja Popović je napravio zavidnu karijeru zahvaljujući odabranom timu saradnika i menadžmenta, na čelu sa Srđanom Nikodijevićem. Reper pet godina nije zapevao u Beogradu, osim pre izvesnog vremena na jednom festivalu gde su nastupili brojni pevači. Međutim, Relja večeras nastupa na jednom prestoničkom splavu pod strogim merama zabrane usled koronavirusa, gde je za njegov nastup dve nedelje vladalo ogromno interesovanje. On je sa Nikodijevićem došao pola sata pred početak svirke kako bi se pripremio i opustio, a potom izašao na binu gde je dočekan ovacijama. Nastup je predviđen do 23 sata, kada inače svaki gost mora da napusti splav.

Foto:Marija Dejanović/Nova.rs

„Otkako su se raspali „Elitni odredi“, Popović je radio samo u inostranstvu. U više navrata nastupa je sam, a nekad je binu delio i sa suprugom Nikolijom Jovanović. Iako je bio tražen u srpskoj prestonici, Relja nije želeo da peva dok ne predstavi neki svoj pravi projekat. Naime, čekao je da se završi album „Made in Balkan“ pa da ima jak povod za gostovanje, rekao je naš izvor“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar