Relja Popović: Ne znamo više kako da se ponašamo

Showbiz 05. okt. 202019:40
Podeli:
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

"Ja kažem da ćemo deliti život pre i posle korone, samo da ovo prođe. Baš je čudna situacija, do te mere neizvesna da više ne znaš ni kako da se postaviš, ni kako da se ponašaš, ni čemu da veruješ, samo budi oprezan", rekao je reper.

PROČITAJTE JOŠ

PROČITAJTE JOŠ

Reper Relja Popović spada u mali broj pevača koji trenutno nastupa svakog vikenda. Zbog situacije sa koronavirusom mnoge njegove kolege ostale su uskraćene svirki, pa samo rade oni koji su trenutno najtraženiji. Reper ističe da mu ne prija atmosfera koja se trenutno dešava u Srbiji jer je sve neizvesno, kako zdralje, tako i posao.

„Ja kažem da ćemo deliti život pre i posle korone, samo da ovo prođe. Baš je čudna situacija, do te mere neizvesna da više ne znaš ni kako da se postaviš, ni kako da se ponašaš, ni čemu da veruješ, samo budi oprezan i to je to“, rekao je pevač i suprug Nikolije Jovanović.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Popović dodaje da nastupi u sitne sate ni njemu ranije nisu prijali, te da bi voleo da ostane radmo vreme kao i pod merama, do jedan sat posle ponoći, ali da svi klubovi počnu sa radom u punom kapacitetu.

„Meni bi bilo idealno da je to radno vreme klubova, ali da klubovi rade. Ovo je toliko nestabilno i sve je od danas do sutra. Bilo bi super da svi završavamo u jedan sat sa svojim nastupima i legnemo u normalno vreme, pa da se od ponedeljka ne navikavamo već da nastavljamo normalnim tempom“, završava Popović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar