Nikolija i Relja ne mogu jedno bez drugog: Zajedno i na bini

Showbiz 29. avg. 202013:28 > 13:55
Podeli:
Foto: Instagram/nikolijaofficial

Pored toga što se nevenčani par ne odvaja kod kuće, pogotovo otkako vlada koronavirus, oni su zakazali zajednički nastup u Lucernu.

PROČITAJTE JOŠ

Nikolija Jovanović i Relja Popović nikuda ne mrdaju jedno bez drugog, osim kad ona ode sa ćerkom Reom na nekoliko dana na Bukulju kod mame Vesne Zmijanac. Uprkos tome što se ne razdvajaju kod kuće, oni su počeli i da rade zajedno. S obzirom na to da oboje mesecima nisu nastupali zbog koronavirusa, rešili su da se zajedničkim snagama vrate na scenu, pa su zakazali i nastup u Švajcarskoj na kojem će oboje pevati.

„Kada se pročulo da Jovanovićeva i Popović imaju dogovoren zajednički nastup, prijatelji su zbivali šalu na njihov račun da nikada neće dosaditi jedno drugom čim se nisu rastali zbog korone kada su dane provodili „zaključani“ u stanu. To je sigurno tačno, u suprotnom bi imali odvojene nastupe. Međutim, pošto su jako popularni u dijaspori, vlasnici diskoteke želeli su ih zajedno na bini. Oni su odmah pristali, bez ikakvog problema“, kaže naš izvor i dodaje da je nevenčani par juče stigao u Švajcarsku.

„Čim su sleteli na aerodrom, smestili su se u hotel. Želeli su da slobodno veče provedu tamo i uživaju, da bi sutradan održali tonsku probu kako bi sve zvučalo savršeno“, rekao je naš izvor.

Nikolija i Relja večeras će nastupiti u diskoteci „Viscose“ u Lucernu sa beogradskom grupom „THCF – Cela Familija“ pod svim merama predostrožnosti.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar