Podeli
Foto: Instagram/whistler_dick

Glumačka postavka filma "Munje", koji je obeležio početak dvehiljaditih okupila se posle 20 godina, što su ovekovečili objavom na društvenim mrežama. Fotografija na kojoj su Sergej Trifunović, Maja Mandžuka i Milica Vujović izazvala je oduševljenje obožavatelja ovog filma.

PROČITAJTE JOŠ

Fotografiju koja je oduševila sve koji vole “Munje” objavio je Sergej na Instagramu.

Prema mišljenju mnogih, Maja i Milica izgledaju još lepše nego što su izgledale u “Munjama”, a komentar koji je nasmejao čak i njih je onaj sa ispisanim “3221-847”, što je inače Lolin broj telefona koji se provlači kroz film.

“Prvi susret posle 20 godina… Kata i Lola”, napisala je Maja uz objavljenu fotografiju nje i Milice, dok je Sergej na radost fanova objavio još jednu fotografiju, na kojoj su njih troje.

View this post on Instagram

⚡️⚡️⚡️☄️🔥🌪

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick) on

“Munje” su objavljene 2001. godine, a glavnu glumačku ekipu činili su: Boris Milivojević, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko, Maja Mandžuka, Milica Vujović, Zoran Cvijanović i neprikosnoveni Nebojša Glogovac.

Film koji je širio i koji i dalje širi pozitivne vibracije, čak i posle dve decenije, jedan je od svega nekoliko filmova koji ostavili večni trag u srpskoj kinematografiji i pečat na čitavu generaciju.

View this post on Instagram

Prvi susret posle 20godina…Kata i Lola⚡️#munje

A post shared by Maja Mandzuka (@majamandzukaofficial) on

Ostao je i danas neiscrpan izvor inspiracije, viceva, dosetki i fora čije se replike i dan-danas koriste u svakodnevnom govoru i mlađih i starijih.

Maja Mandzuka i Milica Vujovic
Foto: Privatna arhiva

“Ovo nije ni najbolji treš, ni najbolji film, ali je svakako jedini film u kome sam učestvovao, koji sa velikim zadovoljstvom odgledam svaki put”, napisao je Sergej na društvenim mrežama pre tri godine, prilikom emitovanja filma na jednoj televiziji.

Sergej je u kultnim “Munjama” glumio Popa, Maja Mandžuka glumila je Katu, a Milica je bila u ulozi Lole.

Mnogi su konstatovali na fotografiji fali Boris Milivojević.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar