Foto: WARNER BROS. TELEVISION - Album / Album / Profimedia

Prema najnovijim vestima koje stižu iz sveta, snimanje specijalne epizode serije "Prijatelji" povodom proslave četvrt veka kultnog sitkoma, koje je odloženo zbog pandemije koronavirusa, trebalo bi da bude okončano do kraja leta, a publika će uživo pratiti kako se najbolji prijatelji Dženifer Aniston (Rejčel), Kortni Koks (Monika), Lisa Kudrou (Fibi), Met Leblank (Džoi), Metju Peri (Čendler) i Dejvid Švimer (Ros) ponovo zbližavaju.

Iako je, prema pisanju medija, specijalna epizoda trebalo da bude dostupna na HBO Max od 27. maja, korona je poremetila sve planove, tako da će se smatrati velikim uspehom ako do leta ostvare plan.

„Nadamo se da će specijal ‘Prijatelja’ biti snimljen do kraja leta, ako se zvezde poslože i vratimo se u produkciju“, izjavio je predsednik „Vorner medije“ Bob Grinblat, prenose Novosti.

PROČITAJTE JOŠ

„Smisleno je imati veliku, bučnu publiku koja će uživo pratiti kako se šestoro sjajnih prijatelja ponovo zbližava. Nismo hteli da samo uradimo video-poziv iz kuhinja i spavaćih soba. Ukoliko mere fizičkog distanciranja potraju još dugo, razmislićemo o virtuelnoj opciji okupljanja“.

Sitkom će se snimati u originalnoj scenografiji „Prijatelja“ u Studiju 24 u Burbanku i očekuje se da učestvuje cela ekipa koja je zaslužna za stvaranje serije koja je emitovana od 1994. do 2004. na En-Bi-Siju.

„Kako bismo izbegli bilo kakve nesporazume o čemu je ovaj specijal, želimo da naglasimo da ovo nije nova, originalna epizoda serije. Glumci će se pojaviti kao oni sami, a ne kao voljeni likovi iz ‘Prijatelja'“ ističe emiter HBO Max, koji će pretplatnicima tokom ovog meseca omogućiti da pogledaju svih 236 epizoda.

PROČITAJTE JOŠ

Producent „Prijatelja“ Kevin Brajt rekao je nedavno da je cela ekipa spremna da čeka koliko god bude potrebno kako bi specijal bio snimljen na najbolji način.

„Nadamo se da će biti gotov do Dana zahvalnosti, odnosno kraja novembra. Imamo svaki snimljeni trenutak te serije, i one koja publika nikada nije videla, kao i drugačije verzije scena koje su im dobro poznate, ali koje na kraju nisu postale deo epizoda“.

Specijal, odložen zbog korone, ipak bi, dakle, mogao da se nađe na HBO Max do kraja godine, možda baš na vreme za 26. godišnjicu emitovanja čuvenih „Prijatelja“, pišu Novosti.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar