Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić održala je juče konferenciju za medije ispred zgrade televizije Pink nakon što je u emisiji "Hit tvit", koja se emituje na pomenutoj televiziji, pevač Aca Lukas izvređao novinarku televizije N1, Žaklinu Tatalović, na osnovu njenog fizičkog izgleda. Marinika Tepić je tokom svog izlaganja ušla verbalni sukob sa novinarkom televizije Pink, Gordanom Uzelac.

Naime, pošto je Goradana Uzela rekla Mariniki Tepić da se ona nalazi ispred televizije Pink, predsednica Stranke slobode i pravde odbrusila je novinarki da se ona ipak nalazi na javnom prostoru.

PROČITAJTE JOŠ

„Ja sam na javnom prostoru. Vi niste vlasnici Beograda i ovog pločnika gde ja stojim. Molim vas da mi ne upadate u reč. Ja stojim gde hoću, nema veze da li sam ispred vaše televizije. Naravno da sam ispred vaše televizije. Nisam vam ušla u posed“, rekla je Marinika Tepić, te se obratila lično Gordani Uzelac.

„Vi godinama podsećate na fizički napad koji ste doživeli. Vi prvi trebate da stanete u zaštitu Žakline Tatalović. Bez da mene pitate zašto sam ja došla ovde da se bunim protiv toga što je vaš omiljeni gost, prvi glas SNS-a Aca Lukas, isponižavao ovu novinarku. Ako vama to nije problem, meni jeste. Ako mislite i dalje da postavljate pitanja u ovom tonu, dozvolite da vam ne odgovorim, jer ću odgovoriti drugim novinarima. Mislim da je dodatna sramota što me pitate zašto sam ja danas ovde umesto da su sve žene iz vaše redakcije izašle na čelu sa Vericom Bradić“, izavila je Manika Tepić, nakon čega je novinarka Pinka pokušala bezuspešno da joj postavi pitanje.

„Samo sekund da vam postavim pitanje“, rekla je Uzelac, na šta je Tečpić bila izričita da ne želi više da odgovara na njena pitanja, posle čega je usledio aplauz.

„Evo, gospođo Uzelac, uzmite i zabavite se time što vlasnik vaše televizije, što bi rekli mladi, ‘drpa’ iz našeg budžeta, a država mu oprašta. Meni je jasno da ste vi ovde u kampanji“, rekla je potpredsednica Stranke slobode i pravde, na šta se novinarka Pinka pravdala da nije u kampanji.

Snimak rasprave je ubrzo postao viralan, a naročito se delio na društvenoj mreži Tviter.

„Samo ovako sa Vučićevim krpama. Ćuti mala dok ja pričam, evo ti ovi papiri i od*ebi“, bio je slobodan prevod ove rasprave jednog od korisnika Tvitera.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (54)