Foto:Zoran Lončarević

Voditeljka Nikolina Pišek i njena ćerka Una doživele su nezgodu u noći između subote i nedelje. Naime, u kući gde Pišek živi sa suprugom Vidojem Ristovićem, pukla je cev od gasa koji obezbeđuje grejanje čitave zgrade, te su se ona i ćerka Una otrovale ugljen-monoksidom, prenosi "Blic".

PROČITAJTE JOŠ

„Sve se desilo u noći između subote na nedelju. Nikolina se oko dvadeset časova čula sa Vidojem, koji je zbog posla morao da dođe u Beograd. Tada mu je rekla da je sa ćerkom došla iz grada i da će zajedno da gledaju film i odmaraju. Potom je pozvala supruga oko jedan sat uveče i rekla kako njihova ćerka Una povraća i ima jaku glavobolju. Tada mu je rekla da se ni ona ne oseća najbolje. Vidoje je savetovao da odmah krenu kod doktora, što je Nikolina poslušala“, otkriva izvor blizak voditeljki za pomenuti medij i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

„Kada ju je suprug pozvao nekoliko minuta kasnije, Nikolina se nije javljala. Vidoje je odmah pozvao nekoliko prijatelja kako bi otišli do njihove kuće i proverili šta se dešava sa Unom i Nikolinom. Međutim, prijatelji kada su stigli ispred kuće, čuli su samo kako psi laju, ali niko nije otvarao vrata. Nakon toga su razvalili ista i videli Nikolinu koja je bila u nesvesnom stanju na podu, dok je ćerka ležala u krevetu isto u nesvesnom stanju. Odmah su pozvali policiju i hitnu pomoć, a čim su došli na lice mesta shvatili su da je cev koja je pukla usled građevinskih radova izazvala trovanje gasom. Kolima hitne pomoći prebačene su u bolnicu. Nikolina je tek danas puštena iz bolnice, dok se ćerka i dalje nalazi na dečijoj klinici. Vatrogasci su izmerili da je u kući u tom trenutku bila sedam puta već doza plina od one koja je dozvoljena“, rekao je izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Redakcija Nova.rs kontaktirala je voditeljku kako bismo proverili ove navode, ali ona se do objave ovog teksta nije odazivala.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)