Foto:Zoran Lončarević

Vditeljka Nikolina Pišek nedavno je doživela neprijatnu situaciju na letovanju gde je bila sa suprugom Vidojem Ristovićem, njihovom ćerkom Unom Sofijom i svojom starijom ćerkom Hanom.

„Više nisam u šoku. Posle nemilog događaja otputovali smo na Brač. Dobro smo i prošli s obzirom na sve reference koje prate čoveka koji nas je napao i pokraol. U agenciji smo platili polovinu ukupne sume za boravak u vili. Kada smo stigli u Kaštel, dočekao nas je Rok Gale i saopštio nam da mu u gotovini damo ostatak novca. Osim toga, rekao nam je da mu platimo i depozit od tri hiljade evra u slučaju štete, mada je prethodno rečeno da će depozit biti dve hiljade evra“, rekla je ona za „Story“.

PROČITAJTE JOŠ

Nikolina i Vidoje su, kako je rekla, prijavili čudno ponašanje vlasnika smeštaja prijavio agenciji, ali dobili su odgovor da je on specifična osoba.

„Ne znam da li ga je razbesnelo to što smo zvali agenciju ili to što sam prekrila jednu kameru, ali kada smo se dan posle toga vratili iz grada u vilu, imali smo šta da vidimo. Obezbeđenje koje je Rok unajmio reklo nam je da ne možemo da uđemo. Počeli su da viču, deca su se uplašila“, priča voditeljka i dodaje da je njena ćerka zbog čitave situacije završila u bolnici.

„Hana je bila loše, i psihički i fizički, tokom pakovanja joj je pozlilo od stresa, pala je u nesvest, pa ju je moj prijatelj odvezao u bolnicu. Rok mi je sve vreme pretio“, ispričala je ona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.