Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

"Testiran sam na koronu i rezultat je negativan. Dobro se osećam i nemam nikakve simptome virusa. Međutim, rešio sam da budem kod kuće za svaki slučaj. Bio sam u kontaktu sa zaraženim osobama, pa je odgovornije da ne idem nekoliko dana na snimanje", rekao je za Nova.rs muzički direktor "Grand" produkcije Aleksandar Milić Mili.

PROČITAJTE JOŠ

Muzički direktor „Grand“ produkcije, Aleksandar Milić Mili, trenutno je u samoizolaciji jer je bio u kontaktu sa osobama koje su pozitivne na koronavirus. Zbog bezbednosti prema sebi i drugima, vlasnik brojnih sprskih hitova testiran je na Covid 19, a rezultat je negativan. Bez obizira na to, Mili je odlučio da nekoliko dana neće odlaziti na snimanja emisija „Zvezde Granda“, te se nije pojavio ni juče ni danas u studiju na Košutnjaku.

Pozvali smo Milija za komentar i on je potvrdio naša saznanja.

„Testiran sam na koronu i rezultat je negativan. Dobro se osećam i nemam nikakve simptome virusa. Međutim, rešio sam da budem kod kuće za svaki slučaj. Bio sam u kontaktu sa zaraženim osobama pa je odgovornije da ne idem nekoliko dana na snimanje“, rekao je Milić za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare