Mićko Ljubičić: Zahvaljujući društvu nikad nisam propušio

Podeli:
Dragoljub Mićko Ljubičić Foto:Nova S

Poznati satiričar i glumac Dragoljub Mićko Ljubičić gostovao je u emisiji "Balkanskom ulicom", gde je između ostalog ispričao da nikada nije propušio zahvaljujući srednjoškolskom društvu u kojem niko nije bio pušač.

PROČITAJTE JOŠ

Najhrabriji i najkreativniji satiričar, kako ga je opisala voditeljka Vesna Dedić, priznao je da u srednjoj školi nije bio problematičan jer je uvek imao dobro društvo, pa je naveo da zbog takvog društva nikada nije zapalio cigaretu.

– Nisam nikad bio problematičan. Uvek sam imao dobro društvo. Nisam bio sklon lošem društvu, i zahvaljujući tome verovatno nikada nisam propušio. Nikada nisam pušio, a ne pušim ni dan-danas, naravno. Ta grupa ljudi sa kojima sam se družio takođe nisu bili pušači – objasnio je Mićko Ljubičić, ističući da je problematičniji bio u osnovnoj školi.

Dragoljub Mićko Ljubičić Foto:Nova S

– Ja sam ranije bio problematičan. U osnovnoj školi, u ranijim razredima, donosio sam stalno onu svesku u kojoj su morali da se potpišu roditelji, i u kojoj je pisalo: „Vaš sin je mnogo zasmejavao drugare na času, i ometao čas“ – ispričao je glumac, koji je otkrio da bez obzira što se bavi komikom ipak ume da zaplače.

– Ne mora da znači ako se neko bavi komikom i humorom, da ne može da se rasplače. Postoji jedan čovek koji me redovno i uvek može rasplakati, i to je jedna ista scena iz Čaplinovog filma „Svetlosti velegrada“ – priznao je Mićko Ljubičić u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Celu emisiju „Balkanskom ulicom“ u kojoj je gostovao Dragoljub Mićko Ljubičić pogledajte u videu ispod.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar