Lazanskom niko nije javio da je Mićko Ljubičić humorista

Showbiz 09. dec. 202016:24 > 17:1515 komentara
Podeli:
Foto: Medija centar Beograd, IVan Dinić/Nova S

Miroslav Lazanski, ambasador Srbije u Rusiji „demantovao“ je skeč iz humorističke emisije PLjiŽ na TV Nova S, u kojem ga je imitirao glumac Dragoljub Ljubičić Mićko. S obzirom na to da je danas u Srbiji postalo sve teže razaznati zbilju od parodije, jer često i same izjave predsednika umeju tako da zvuče, nije ni čudo da se Lazanski zbunio. Ali, zar mu niko nije javio da je Mićko humorista i da je PLjiŽ satirična emisija?

PROČITAJTE JOŠ

Dragoljub Ljubičić Mićko u skeču „Lazanski i cool diplomatija“ glumi ambasadora Srbije u Moskvi, Miroslava Lazanskog, koji sedi u jakni, sa ruskom zimskom kapom, u mraku i greje se na sveću jer je zbog neisplaćenih dugova ambasadi navodno isključena struja i grejanje.

PROČITAJTE JOŠ

Ambasador je ispod ovog videa objavljenog na zvaničnom Jutjub kanalu glumca Mićka Ljubičića, demantovao delove u kojima glumac u ulozi Lazanskog objašnjava zbog čega sedi u mraku.

„Gospodo, i ja sam se smejao ovim forama, ali istine radi ambasada Srbije u Moskvi nikada nije ostala bez struje i grejanja. Jer, grejanje i struja su u Moskvi bagatela. No, momci su ovo oko struje i grejanja potpuno izmislili da bi u skeč uveli donaciju ruskih tenkova što neke u Beogradu očito žulja“, napisao je Lazanski, pa je dodao:

Miroslav Lazanski Foto: Medija Centar Beograd

„Zapravo, momci iz Pljiža verovatno znaju da ja za Bogojavljenje plivam u Moskvi i da meni ne može nikada biti hladno. Ipak, smejao sam se Mićku, sve je mogao to da izvede i bez neistine o struji i grejanju.“

Nakon ovakvog komentara, reagovao je i Ljubičić, koji je napisao sledeće:

„Za sve one koji su metaforu shvatili doslovce – NIJE naša ambasada u Moskvi ostala bez struje i grejanja. A što se nekih drugih „zahlađenja“ tiče, to već ne možemo da garantujemo.“

Dragoljub Ljubičić Mićko Foto:Ivan Dinić/Nova S

Povodom ovog skeča koji je u potpunosti demantovao, Lazanski je prokomentarisao za dnevni list Danas da je ovo satira, ali bez trunke istine.

„Objasnite vi našem čoveku u Srbiji šta je satira a šta nije satira. Možete praviti satiru ako bar deo ima istinu, ali ako je sve izmišljotina ne vidim potrebu da se ona pravi. Oni su uradili nategnutu priču da bi pokrenuli pitanje zašto su ruski tenkovi isporučeni u vreme korone. Da ih nismo prihvatili, plaćali bi ležarinu. Inače su mi momci iz PLJiŽ-a veoma simpatični i duhoviti“, rekao je Lazanski za Danas.

Foto:N1

Ambasador je pre toga u jutarnjem programu na Pinku izjavio da u Rusiji oni plaćalu pet evra grejanje na mesečnom nivou za skoro 3000 kvadratnih metara, jer je u Rusiji grejanje na gas mnogo jeftino. On je naglasio da je struja je takođe puno jeftinija nego u Beogradu, ističući da se nikada nije desilo da naša ambasada u Moskvi ostane bez struje i grejanja.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar