Laušević imao intervenciju: Uklonjena mu cista u vilici

Showbiz 23. okt. 202014:40 > 14:47
Podeli:
Foto: Vesna Lalić

Kako Nova.rs saznaje, glumac Žarko Laušević jutros je imao intervenciju prilikom koje mu je odstranjena cista u donjoj vilici. Glumac je, naime, nedavno ušao u proces ugradnje zubnih implanata, te je zato i produžio boravak u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ

„To nije bila operacija već sitna hirurška intervencija koja je bila neophodna da bi mogao da nastavi započetu zubnu terapiju. Žarko je već kod kuće, živ je zdrav i sve je u najboljem redu. Nema prostora razloga za bilo kakvom medijskom pompom“, kaže izvor blizak glumcu za Nova.rs.

Podsetimo, Žarko Laušević je nedavno boravio na Hvaru, gde je snimao porodičnu komediju prema romanu „Leto kada sam naučila da letim“, poznate hrvatske spisateljice Jasminke Petrović.

Pre toga, Laušević je u Beogradu snimao i seriju „Kralj“, prema romanu Vuka Draškovića, gde tumači lik crnogorskog kralja Nikole Petrovića. Glumac je nedavno za Nova.rs i govori o seriji, i svojoj ulozi i kralju „čija ličnost još nije dovoljno rasvetljena“. On je takođe istakao da se celog života bavio istorijom, a da je period u koji je radnja smeštena njegovoj generaciji bio prećutkivan.

Inače, serija „Kralj“ je rađena u okviru „United media“ produkcije, a emitovaće se na Nova S.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar