Ko je novi Ljupkin udvarač, optuživan za haos na protestima

Showbiz 20. sep. 202021:29
Podeli:
Foto: Facebook/Stranka Biroa Nerada

Nakon što je Ljupka Stević razlupala dva automobila u vlasništvu generala policije Dragiše Simića, sa kojim je 10 godina bila u emotivnoj vezi, krenule su šale na račun pevačice. Danas je Ljupka uhvaćena i u prepisci sa novim udvaračem. Još nekoliko "ljupkih" komentara, pevačica je razmenila sa izvesnim Rankom Đurišićem Crnim, čovekom koga su prorežimski mediji u julu mesecu optuživali za nerede na protestima.

Naime, korisnici društvenih mreža od incidenta u koji je bila umešana Ljupka Stević ne prestaju da zbijaju šale na njen račun, a iako se u trenutku slabosti javno zapitala “ko će nju posle svega”, udvarača, nećete verovati, ipak ima. Jedan takav stigao je iz Crne Gore sa “hamerom”. Reč je o Podgoričaninu Ranku Đurišiću Crnom koji se Ljupki obratio javno, putem Instagrama.

“Draga Ljupka, posle ovih nemilih događaja teško ćeš naći momka, ali imaš sreću, rizikovaću moga hamera. Od milja mu tepam žućko. Da znate, Ljupka od večeras ima mene”, napisao je on.

Ubrzo mu je pevačica odgovorila u komentarima: “Pozdravi Žućka, stiže Ljupka sa macolom.”

Foto: Facebook/stranka_biroa_nerada

Ranko Đurišić Crni je, međutim, od ranije poznat domaćoj javnosti.

Tokom velikih protesta ispred Skupštine u Beogradu, prorežimski mediji su o njemu pisali kao o „crnogorskom čoveku“ kojeg su povezivali sa Milom Đukanovićem i tamošnjim kriminalnim grupama.

PROČITAJTE JOŠ

Na ranije održanim izborima u Crnoj Gori, pojavio se kao kandidat grupe građana „Biroa nerada“. Onda je, iznenada, kako su pisali domaći mediji, odustao od kandidature i pozvao svoje glasače da glas daju Đukanoviću, „jer je on spas za Crnu Goru“. Tada je pisalo i kako je Đurišić navodno isticao da mu smetaju crnogorske opozicione stranke.

Navodi se i da je ranije imao problema sa zakonom, te da je nekoliko puta navodno hapšen.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar