Kako je Ljupka ukrala Gagiju Đoganiju pet minuta slave

Showbiz 20. sep. 202015:47
Podeli:
Foto: Instagram/gagiidjogani, Zoran Lončarević

"Gagi Đogani, denser i nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", uhapšen je večeras u Beogradu", vest je koja je odjeknula prošle srede, a koja je, ne može se reći šokirala javnost, s obzirom na denserovu burnu prošlost, mada je ipak uspela da Đoganija izbaci u prvi plan.

Maltene direktno iz rijalitija, u koji je i ušao da bi se „promovisao“, a gde je pokušavao da opere svoju ružnu prošlost koja je osim droge uključivala i batinanje žena, Gagi Đogani završava u „apsu“ i to ni manje ni više nego zbog posedovanja dve kesice kokaina. I tu je Gagi dobio sve naslovne i svu pozornost medija. Danima se samo o Đoganiju pričalo. Pretilo je čak da i predsednika Vučića baci u drugi plan, što je ravno nemogućoj misiji.

PROČITAJTE JOŠ

Tih dana mahnito su se ređali naslovi – Gagi Đogani pušten iz pritvora; Gagi Đogani će završiti na robiji ako ne odruka dilere i slično.

Konačno se javio i Džogani, koji je učestale pozive medija za komentar nakon hapšenja, protumačio na sebi svojstven način, te je uskoro usledilo interesantno objašnjenje, koje je denser objavio na svom Instagramu.

„Dobro sam, hvala što brinete. Upao sam u probleme, ali rešiću ih sam. Hvala na razumevanju“, napisao je Gagi.

Pa nije kao da smo se nešto mnogo zabrinuli, a nije nešto ni kao da smo mislili da mi rešavamo problem, ali kad se već tako ljubazno zahvalio – nema problema Gagi, sve jasno.

I taman kad se priča zahuktavala, a javnost nestrpljivo iščekivala nastavak, upade Ljupka Stević s macolom, razlupa dvoja kola svom bivšem ljubavniku generalu policije Dragiši Simiću, i ukrade Đoganiju pet minuta mukom stečene slave.

Tako je Gagi bačen u senku nakon tri dana od „afere kokain“, dok Ljupkina priča i dalje ne jenjava. Zabrana prilaska na mesec dana, dve prekršajne prijave, a ono što je ključno za to što je Ljupkina afera „razlupavanje kola bivšem zbog preljube“ potrajala, je svakako pevačicin poseban talenat za „self promotion“ na društvenim mrežama. Ona je nakon incidenta i snimke demoliranja automobila objavila na svom Instagramu, a zatim i fotografije i snimke sa VMA sa rukom u gipsu, te generalu poručila da je ovo samo početak.

Kad su Ljupku pitali zbog čega je ovo napravila, jednostavno je objasnila – Zbog preljube. Izgleda da je Ljupka bila besna na bivšeg što ju je 10 godina varao sa svojom ženom.

Od tog momenta Ljupka postaje heroina, a Džogani u Ljupkinoj senci. E, štete.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.