Ko je Marija Šerifović kad se kamere ugase

Showbiz 03. mar. 202107:15
Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

"Marija je neko ko je zaslužan za moje uspehe, neko ko se borio sa mnom i bio uz mene u svakom trenutku. Marija je, pre svega, veliki humanista i dobar čovek. Van kamera je jedna normalna osoba i žena puna ideja. Opuštena, a isto tako i veliki autoritet. Voli da se šali i sa njom je proba uvek interesantna i puna doživljaja", ispričala je takmičarka "Zvezde Granda", Krstinja Todorović, čija je mentorka Marija Šerifović.

Učesnica aktuelne sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Krstinja Todorović, upamćena je po fantastičnim pop izvezbama i promeni fizičkog izgleda. Zahvaljujući operaciji želuca, pevačica je za godinu dana smršala 70 kilograma, što joj je dalo više snage i volje za dalju borbu u muzičkom šou programu. Na mnoge njene odluke uticala je mentorka Marija Šerifović, koja joj je pored porodice najveća podršla.

Krstinja u razgovoru za Nova.rs otkriva kakva je pobednica Evrosonga iza kamera, a kako reaguje kada je neko naljuti.

„Moram da kažem da je Marija mentor u svakom smislu te reči. Veliki profesionalac, neko od koga može dosta da se nauči, takođe u svakom smislu. Marija je neko ko je zaslužan za moje uspehe, neko ko se borio sa mnom i bio uz mene u svakom trenutku. Marija je, pre svega, veliki humanista i dobar čovek. Van kamera je jedna normalna osoba i žena puna ideja. Opuštena, a isto tako i veliki autoritet. Voli da se šali i sa njom je proba uvek interesantna i puna doživljaja. Dugujem joj veliku zahvalnost i nadam se da nas tek čekaju velika dela“, rekla je Todorovićeva.

PROČITAJTE JOŠ

Krstinja dodaje zbog čega se prijavila u takmičenje „Zvezde Granda“, a uz to kaže i da se kao mala takođe takmičila u grandovom projektu „Neki novi klinci“.

„Još kao mala volela sam da gledam „Zvezde Granda“. Subota je definitivno bila rezervisana za muziku. S obzirom na to da potičem iz muzičke porodice, htela sam da svoj talenat predstavim širokim narodnim masama, a smatram da su „Zvezde Granda“ najbolji način za to. Moram da kažem da sam i kao dete učestvovala u takmičenju „Zvezdice Granda“, dakle od malih nogu sam verna „Grand“ produkciji“, ispričala je takmičarka „Zvezde Granda“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar