Kluni: Uplašio sam se kad sam saznao da ću dobiti blizance

Podeli:
Foto:EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI

Džordž Kluni u svom poslednjem intervjuu za televiziju CBS govorio je povodom novog Netfliksovog filma "The Midnight Sky", u kojem igra. Tom prilikom dotakao se i privatnog života u vezi sa kojim je oduvek bio tajanstven.

PROČITAJTE JOŠ

O svojoj supruzi Amal Kluni, kojom se oženio pre šest godina, govorio je u superlativima, te nekoliko puta naglasio koliko ga je ta ljubav promenila.

„Nema uopšte rasprave. Moj život se u potpunosti promenio otkako je u njega ušla Amal. Po prvi put neko je bio važniji od mene. Nisam više bio sebičan, sve što je ona radila bilo je bitnije. A onda su došla i deca. Samo je to još nedostajalo za potpunu sreću, a uopšte ništa nisam tako zamišljao“, rekao je 59-godišnji holivudski zavodnik.

Objasnio je da tokom veze s Amal nikada nije pričao o deci i braku, sve je nekako došlo samo po sebi, spontano i prirodno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amal Clooney (@amal__clooney)

Međutim, priznao je da je bio u blagom šoku i strahu kada je čuo da njegova supruga nosi blizance.

„Bili smo na ultrazvuku. Saznali da Amal nosi dečaka, a onda je doktor rekao da vidi još jednu bebicu. Bio sam šokiran. Bojao sam se kako ću s dvoje dece u svojim godinama. Deset minuta gledao sam u ekran u neverici“, prisetio se Kluni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amal Clooney (@amal__clooney)

Bez obzira na sve, danas je presrećan što njegovi blizanci Aleksandar i Ela imaju jedno drugo.

„Sve je to neopisivo i jako lepo. Zapravo, tek sada, kad smo nekoliko meseci proveli u izolaciji i više u kući s decom, potpuno razumem svoju majku koja je odgajala dvoje dece sama bez ičije pomoći“, zaključio je glumac.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar