Josipa Lisac
Josipa Lisac Foto:N1

Od kada je Josipa Lisac gostujući u jednoj emisiji izjavila da ne kuva sarmu, ali da kuva "štuku u šlagu", ova sintagma je postala svojevrsni viral, a publika širom regiona je želela da dozna recept za ovaj specijalitet, koji složićete se, zvuči ekscentrično, baš kao šro je i ova muzička diva. U ekskluzivnom intervjuu koji je dala za Nova.rs, Josipa Lisac nam je otkrila tajnu čuvene "štuke u šlagu", i ne samo to - savet za dug i zdrav život.

PROČITAJTE JOŠ

Na pitanje šta je njen praktičan savet za dug i zdrav život – da li je to joga, „štuka u šlagu“ ili nešto treće, Josipa nam je rekla:

“Moraš biti svoj i slediti svoje. Što manje se okreći za sobom i ne obaziri se previše na druge. Uvek mi je zanimljivo što se ljudi na internetu toliko bave drugim ljudima. Jogu vežbam kod kuće. Nisam baš toliko redovna, moram priznati. Međutim, vežbati jogu između ostalog znači vežbati disanje i koncentraciju, a to možete praktikovati bilo gde. Zadržati mir i ljubav, znati to da podeliš sa ljudima oko sebe i sa svetom. To nije ništa strašno, to su sve normalne stvari na koje smo na žalost zaboravili.”

Za „štuku u šlagu“ kaže da zaista postoji, iako ljudima naziv ovog specijaliteta zvuči smešno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

„Što se tiče recepta ‘štuka u šlagu’, ma to smo mi zaista jeli… To zaista postoji… To je divno jelo. Meni je jasno da je ljudima naziv recepta zanimljiv i smešan. Štuka je slatkovodna riba pa još u šlagu. Da, voditelj u toj emisiji me pitao za sarme koje nisam nikada spremala. To je znala da spremi moja majka, a ja sam znala da spremim štuku. Taj recept je inače iz francuske kuhinje i bili smo oduševljeni kada smo ga otkrili.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)