Jedna od dražih: Žika objavio uspomenu sa pokojnim ocem

Showbiz 12. feb. 202122:45
Podeli:
Srdjan Zika Todorovic
Srđan Žika Todorović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Glumac Srđan Žika Todorović objavio je na svom Instagram nalogu fotografiju sa pokojnim ocem, Borom Todorovićem, za koju ga vezuju najlepše uspomene iz detinjstva.

Pročitajte još:

Žika je nedavno otvorio nalog na društvenoj mreži Instagram i za vrlo kratko vreme dobio preko dvadeset hiljada pratioca. Njegove fanove i publiku najviše je privukao sadržaj koji glumac objavljuje, gde se najčešće mogu videti fotografije nastale pre više godina pa čak i decenija.

Posle brojnih fotografija i uspomena sa kolegama, Todorović je objavio najlepšu uspomenu iz detinjstva, fotografiju sa pokojnim ocem Borom, velikanom srpskog glumišta.

Iako je na fotografija Žika veoma mali, po crtama lica ćete ga odmah prepoznati. Lokacija na kojoj je nastala fotografija deluje poput pozorišne scene na kojoj je verovatno Bora nastupao, dok ga je mali Žika iznenadio i otrčao mu u zagrljaj.

„Jedna od dražih uspomena iz detinjstva“, napisao je glumac u opisu ispod fotografije koja je raznežila njegove pratioce.


„Ovu količinu sreće donosi samo djetinjstvo, oplemenjeno čistom ljubavlju“, „Legendarne fotke“, „Prelepo“, samo su neki od komentara.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Pročitajte još:

Komentari

Vaš komentar