Jedan detalj iz „After“ knjiga je izostavljen u filmu

Film 23. nov. 202015:48
Podeli:
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Nastavak filma After u domaće bioskope stigao je još u septembru, iako je zbog pandemije korona virusa zamalo premijera izostala.

Iako svi odmah želimo nastavak, to se neće desiti u skorije vreme, ali raduje nas da ćemo gledati još dva filma, navodi „TeenStar„.

PROČITAJTE JOŠ

Kao što mega fanovi znaju, filmovi su zasnovani na istoimenoj hit knjizi. No, ono što mnogi ne znaju jeste da producenti neke detalje iz knjige nisu preneli na film.

Hardinova i Tesina veza stalno je pred iskušenjima, a iako je u novom nastavku nastao ljubavni trougao u čijem je centru Tesa, po knjigama, trebalo je da se dese čak dva ljubavna trougla i to oba sa Tesom.

Problem koji je otkrio producent filma jeste taj da nije bilo dovoljno vremena u filmu da se prikažu svi detalji iz knjige, pa je jedan trougao otpao, uprkos tome što je reditelj na samom početku rekao da će se truditi da knjige prenese na ekran što je verodosnije moguće.

U drugom delu filma, veza Tese i Hardina je pred iskušenjem kada se pojavi Trevor, dečko s kojim Tesa radi, a koji se interesuje za nju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar