Tvorac „The Walking Dead“ konačno otkrio novosti o nastavku

Film 25. jul. 202116:40
Podeli:
"The Walking Dead" Foto: CAP/SFS / Capital pictures / Profimedia

Već izvesno vreme nismo čuli ništa o filmu "The Walking Dead", a tvorac stripa, Robert Kirkman, otkrio je detalje o toku snimanja.

„Ne mogu ništa da vam kažem o konkretnom datumu jer ne znam. Definitivno će se pojaviti pre 2032. Voleo bih da postoji više novih informacija jer dosta se toga odvija iza scene. Siguran sam da će se pojaviti još neke vesti o kojima još ne smem da pričam. Biću dobar dečko i ništa neću otkrivati, ali reći ću da se događaju zanimljive stvari i da me frustrira to da ništa ne mogu da vam otkrijem“, rekao je Kirkman tokom Comic-Cona, prenosi Index.hr.

PROČITAJTE JOŠ

Dodao je i da će film o Riku Grajmsu biti kvalitetan i da Endru Linkoln, koji glumi Grajmsa, radi odličan posao:

„Ne mogu da dočekam da snimanje počne. Znate da svi naporno radimo da ovo napravimo što je bolje moguće. Sve što mogu da kažem je da niko ne želi loš film o Riku Grajmsu, zar ne? Svi rade na tome da se čekanje isplati i da put Rika Grajmsa bude ono što svi žele, pa nećemo brzati, već ćemo se potruditi da sve bude savršeno“, rekao je.

Podsetimo, priče o filmu prvi put su se pojavile 2016, a dve godine kasnije potvrđeno je da je rad na filmovima započeo, te da se radi o tri filma u kojima će se Linkoln vratiti u ulozi Rika Grajmsa.

Poznato je i da se ne radi o TV filmovima, već filmovima koji će imati bioskopsku distribuciju. Ipak, s obzirom na nove okolnosti vezane za pandemiju, produkcija je pauzirana, a i to bi se moglo odraziti na tip distribucije.

Bonus video

Nova.rs na snimanju serije „Kljun“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar