Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Južnokorejski hotel trebao bi kasnije ovog meseca biti domaćin stvarne verzije takmičenja koje će obuhvatiti niz kravih dečijih igara iz popularne Netflixove serije “Squid Game”.

Pročitajte još:

Prema izvještaju „The Korea Timesa“, hotel St. John’s u Gangneungu u provinciji Gangwon 24. oktobra biće domaćin stvarne verzije serije “Squid Game”. Događaj nije ograničen samo na goste hotela, već su svi dobrodošli.

Ranije tokom meseca je najavljeno da će Korejski kulturni centar u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u Abu Dabiju takođe organizovati takmičenje na osnovu serije.

Cena registracije za učestvovanje je 10.000 vona, što je jednako skoro 9 američkih dolara. Međutim, događaj je već popunjen, samo dva dana nakon objave.

Prema službenoj web stranici hotela, pobednik će dobiti 5 miliona vona (približno 4.178 dolara), što je značajno manje od novčane nagrade u seriji.

Prema zvaničnom saopštenju organizatora, u sklopu igre biće predstavljene četiri od ukupno šest igara iz Netfliksove serije.

Squid game Foto: YOUNGKYU PARK / AFP / Profimedia

Oni koji se takmiče dobiće misterioznu vizitkartu s telefonskim brojem, kao što je slučaj i u samoj seriji. Zatim će otići u borovu šumu u blizini hotela i takmičiće se u četiri igre: “cvet Mugungwha je procvetao” (“Red light, Green ligt” na engleskom), povlačenje konopca, “ttakji chigi” (prevrtanje papirnih pločica) i izazov pravljenja “dalgona” kolačića.

Iako nema ubijanja, oni koji ne poštuju pravila biće eliminisani. Takmičari neće znati ko je domaćin do kraja igre.

BONUS VIDEO: Nova.rs na snimanju serije „Kljun“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare